Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 101
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μία ξεχωριστή λιχουδιά: Μίνι κις με τορτίγιες! «Υγιεινά αλλά νόστιμα» για την συνέχεια και ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει όλα τα βήματα για πεντανόστιμα μπιφτέκια κοτόπουλου καπρέζε. Στη γρήγορη συνταγή της ημέρας μαγειρεύει σπαγγέτι με σολομό, κολοκυθάκια και κρόκο. Την ώρα του γλυκού φτιάχνει μία πεντανόστιμη τάρτα σφολιάτας με αμυγδαλόκρεμα και βερίκοκα.