Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κεντρικό δελτίο  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 06 Ιουλίου 2021 19:56

Κεντρικό δελτίο 06/07/2021

Αγώνας δρόμου ενάντια στη «Δέλτα» με κινητές μονάδες για εμβολιασμούς πόρτα-πόρτα. Εκθετική αύξηση των κρουσμάτων σε μία εβδομάδα, ανοιχτό το ενδεχόμενο για μάσκα σε εξωτερικούς χώρους. Σάλος στην Τουρκία για το υπερπολυτελές θερινό παλάτι του Ερντογάν, ενώ ο κόσμος πεινά – Συνεχίζεται η δημοσκοπική «κατρακύλα» του. «Πράσινο φως» για Βρετανούς τουρίστες και στην Ελλάδα ανάβει ο Μπόρις Τζόνσον. Τραγωδία στη Ρωσία, συνετρίβη αεροπλάνο με 28 νεκρούς. Αναλυτικά οι ειδήσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με τη Νίκη Λυμπεράκη.
ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Κεντρικό δελτίο 05/07/2021Κεντρικό δελτίο 05/07/2021Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 13/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 11/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 10/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 09/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 06/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 06/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 05/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 05/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 04/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 04/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 03/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 03/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 02/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 02/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 30/01/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 30/01/26

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Πρεμιέρα για το J2US στο OPEN, Σάββατο 14/2 στις 20:00Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.