Τώρα ό,τι συμβαίνειVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Τώρα ό,τι συμβαίνει > Χρηστικά  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 07:23

Φοροαπαλλαγές και «δώρα» για ηλεκτρονικές συναλλαγές

«Μπόνους» για πληρωμές με κάρτες.
ΠΛΗΡΩΜΕΣΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ο εργατολόγος Διονύσης Ρίζος εξηγεί πώς να πάρετε σύνταξη αν χρωστάτεΟ εργατολόγος Διονύσης Ρίζος εξηγεί πώς να πάρετε σύνταξη αν χρωστάτεΣυντάξεις: Μετά το Πάσχα οι πληρωμές - Κάτω από 1000 ευρώ το μήνα οι 6 στους 10 συνταξιούχουςΣυντάξεις: Μετά το Πάσχα οι πληρωμές - Κάτω από 1000 ευρώ το μήνα οι 6 στους 10 συνταξιούχουςΆγνωστο τι ρεύμα θα πληρώνουμε από αύριο - Εταιρείες ενημερώνουν με επιστολές ότι αλλάζουν τους όρους της σύμβασηςΆγνωστο τι ρεύμα θα πληρώνουμε από αύριο - Εταιρείες ενημερώνουν με επιστολές ότι αλλάζουν τους όρους της σύμβασηςΚραυγή διαμαρτυρίας για χιλιάδες συνταξιούχους - Δεν μπορούν να πάρουν σύνταξη λόγω χρεώνΚραυγή διαμαρτυρίας για χιλιάδες συνταξιούχους - Δεν μπορούν να πάρουν σύνταξη λόγω χρεώνΚοστολογούν τα νέα «δώρα» στους συνταξιούχους - Ποια σενάρια εξετάζονταιΚοστολογούν τα νέα «δώρα» στους συνταξιούχους - Ποια σενάρια εξετάζονταιΕπίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα Α21 - Ποιοι και πότε θα πληρωθούνΕπίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα Α21 - Ποιοι και πότε θα πληρωθούνΈρχεται βαρύς «ενεργειακός χειμώνας» - Τι μας περιμένει στην ΕλλάδαΈρχεται βαρύς «ενεργειακός χειμώνας» - Τι μας περιμένει στην ΕλλάδαΑνοίγει αύριο η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 - Πώς θα λάβετε την επιδότησηΑνοίγει αύριο η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 - Πώς θα λάβετε την επιδότησηΚαιρός 31/07/2022: Μελτέμια στο Αιγαίο και ζέστη σήμεραΚαιρός 31/07/2022: Μελτέμια στο Αιγαίο και ζέστη σήμεραFuel Pass 2: Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσειςFuel Pass 2: Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσειςΦοιτητική κατοικία: Οι βάσεις βγήκαν, το παιδί πέρασε και τώρα η ψυχρολουσία του ενοικίου
Φοιτητική κατοικία: Οι βάσεις βγήκαν, το παιδί πέρασε και τώρα η ψυχρολουσία του ενοικίου Ποιοι θα δουν αύξηση στις συντάξεις τουςΠοιοι θα δουν αύξηση στις συντάξεις τους

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Ραντεβού το ΣΚ 14/02/26Ραντεβού το ΣΚ 14/02/26Συγκίνητικη η στιγμή για την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή,σήμερα την ημέρα των γενεθλίων της,μέσα απο τις θερμές ευχές των αγαπημένων της ανθρώπων...Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Παλιά σνίφαρα κοκαΐνη από καπάκια τουαλέτας»Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: «Παλιά σνίφαρα κοκαΐνη από καπάκια τουαλέτας»Mακελειό στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένοπλος εισέβαλε σε πανεπιστήμιο και σκότωσε δύο φοιτητές. Σάλος έχει προκληθεί Σάρα από τις δηλώσεις του υπουργού...Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.