Copa AmericaVideoΣχετικά
καθημερινά
Copa America  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 06:39

Αργεντινή – Βραζιλία : Παραλίγο… μανούρα στον τελικό, κάρτα ο Μαρκίνιος

Άναψαν τα αίματα στον τελικό.
ΒΡΑΖΙΛΙΑΑΡΓΕΝΤΙΝΗCOPA AMERICA

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Αργεντινή – Βραζιλία : Ο Μέσι λέει στον διαιτητή να το λήξειΑργεντινή – Βραζιλία : Ο Μέσι λέει στον διαιτητή να το λήξειΈβγαλε το μετάλλιο αμέσως μόλις το φόρεσε ο ΝεϊμάρΈβγαλε το μετάλλιο αμέσως μόλις το φόρεσε ο ΝεϊμάρΟ Μέσι στον... αέρα του Μαρακανά από τους συμπαίκτες τουΟ Μέσι στον... αέρα του Μαρακανά από τους συμπαίκτες τουΑργεντινή – Βραζιλία : 1 - 0Αργεντινή – Βραζιλία : 1 - 0Αργεντινή – Βραζιλία : 1 – 0 | HighlightsΑργεντινή – Βραζιλία : 1 – 0 | HighlightsΣτην Αργεντινή το 47ο Copa AmericaΣτην Αργεντινή το 47ο Copa AmericaΑργεντινή – Βραζιλία : Το pasillo της Αργεντινής στη ΒραζιλίαΑργεντινή – Βραζιλία : Το pasillo της Αργεντινής στη ΒραζιλίαΑργεντινή – Βραζιλία : MVP και πρώτος σκόρερ ο ΜέσιΑργεντινή – Βραζιλία : MVP και πρώτος σκόρερ ο ΜέσιΑργεντινή – Βραζιλία : Σφιχτή αγκαλιά ανάμεσα σε Μέσι – ΝεϊμάρΑργεντινή – Βραζιλία : Σφιχτή αγκαλιά ανάμεσα σε Μέσι – ΝεϊμάρΑργεντινή – Βραζιλία : Τα δάκρυα του ΝεϊμάρΑργεντινή – Βραζιλία : Τα δάκρυα του ΝεϊμάρΑργεντινή – Βραζιλία : Ξέσπασε ο Μέσι με τη λήξη του τελικούΑργεντινή – Βραζιλία : Ξέσπασε ο Μέσι με τη λήξη του τελικού

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Ανώτατος διπλωμάτης του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών σε συνέντευξη του στο ΤΑΣΣ ασκεί σφοδρή κριτική σε μια σειρά χωρών όπως η Βόρεια Μακεδονία, η...Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Το είπαν και το έκαναν οι αγρότες, περνούν Χριστούγεννα στα μπλόκα όλης της χώρας παραχωρώντας όμως περισσότερες λωρίδες ανά κατεύθυνση στο οδικό...Ώρα για ψυχαγωγία 24/12/25Ώρα για ψυχαγωγία 24/12/25Ώρα για ψυχαγωγία με τους Θανάση Πάτρα, Γιώργο Κρικοριάν, και Άννα Ζηρδέλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Γιούρι Πιλιπσόν: «Η Αθήνα βοηθά ενεργά το καθεστώς του Κιέβου με όπλα και πυρομαχικά»Ανώτατος διπλωμάτης του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών σε συνέντευξη του στο ΤΑΣΣ ασκεί σφοδρή κριτική σε μια σειρά χωρών όπως η Βόρεια Μακεδονία, η...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Το είπαν και το έκαναν οι αγρότες, περνούν Χριστούγεννα στα μπλόκα όλης της χώρας παραχωρώντας όμως περισσότερες λωρίδες ανά κατεύθυνση στο οδικό...Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας: Το αδιέξοδο βρίσκεται στο ΝτονμπάςΠόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας: Το αδιέξοδο βρίσκεται στο ΝτονμπάςΟι ΗΠΑ αναζητούν μια ενδιάμεση φόρμουλα στο εδαφικό.