EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 16:38Συνταγή για πάβλοβα από τον Χρήστο Βέργαδο
Υλικά για την μαρέγκα:
100 γρ. ασπράδι αυγού,
100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη,
100 γρ. ζάχαρη άχνη.
Υλικά για την κρέμα πατισερί:
500 ml γάλα,
2 κρόκοι αυγών,
100 γρ. ζάχαρη,
50 γρ. κορν φλάουερ,
2 κάψουλες βανίλιας.
Για την διακόσμηση: φρούτα επιλογής.
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ