Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου 2021 14:02

Επικουρικές συντάξεις: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο στη βουλή εν μέσω πολιτικής σύγκρουσης

Ψηφίστηκε στη βουλή εν μέσω σφοδρής πολιτικής κόντρας το νομοσχέδιο για τις επικουρικές συντάξεις. Τα αίματα άναψαν όμως και για τον ανασχηματισμό με αφορμή το ναυάγιο υπουργοποίησης του Ευάγγελου Αποστολάκη. Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για προσπάθεια διεμβολισμού υπό τον μανδύα της συναίνεσης, την ώρα που το Μαξίμου τον κατηγορεί για ντελίριο ψεμάτων και διχαστικά μηνύματα.
ΒΟΥΛΗΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Τέλος στη διαμάχη Κομισιόν – Astra Zeneca για τα εμβόλιαΤέλος στη διαμάχη Κομισιόν – Astra Zeneca για τα εμβόλιαΣυνταγή για γεμιστό σνίτσελ κοτόπουλουΣυνταγή για γεμιστό σνίτσελ κοτόπουλουΈρχεται η αύξηση του κατώτατου μισθού - Τι αυξήσεις προτείνουν οι κοινωνικοί εταίροιΈρχεται η αύξηση του κατώτατου μισθού - Τι αυξήσεις προτείνουν οι κοινωνικοί εταίροιΕπίθεση συγγενών θυμάτων των Τεμπών στον ΚυρανάκηΕπίθεση συγγενών θυμάτων των Τεμπών στον ΚυρανάκηΟμπάμα για την πολιτική Τραμπ: Δεν υπάρχει ευπρέπειαΟμπάμα για την πολιτική Τραμπ: Δεν υπάρχει ευπρέπειαΟι ΗΠΑ πιέζουν την Ουκρανία να φύγει από το Ντονμπάς, λέει ο ΖελένσκιΟι ΗΠΑ πιέζουν την Ουκρανία να φύγει από το Ντονμπάς, λέει ο ΖελένσκιΣοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώραΣοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώραΚλοιός αφρικανικής σκόνης καλύπτει τη χώραΚλοιός αφρικανικής σκόνης καλύπτει τη χώραΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτοφραφίες των «200» της ΚαισαριανήςΣυγκλονιστικό ντοκουμέντο: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτοφραφίες των «200» της ΚαισαριανήςΗ αποτίμηση του Πρωθυπουργού για τη συνάντηση με τον ΕρντογάνΗ αποτίμηση του Πρωθυπουργού για τη συνάντηση με τον ΕρντογάνΣτα χαρακώματα ΝΔ-πρώην υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ για Τσίπρα-ΣτουρνάραΣτα χαρακώματα ΝΔ-πρώην υπουργοί ΣΥΡΙΖΑ για Τσίπρα-ΣτουρνάραΕπίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση για διαφθορά, ακρίβεια, κράτος δικαίουΕπίθεση Ανδρουλάκη στην κυβέρνηση για διαφθορά, ακρίβεια, κράτος δικαίου

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!Η Ιουλία Καλλιμάνη «μαγνήτισε» τα βλέμματα στο J2US!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the 2 of us 14/02/2026Just the 2 of us 14/02/2026Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, το «Just the 2 of Us» επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με παρουσιαστή τον...Ν. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPENΝ. Κοκλώνης: Δεν το πιστεύω, τσιμπήστε με! - Ζωντανά εδώ που ξεκίνησαν όλα, στο OPEN«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!«Bam» από τον DJ Δελέαση και την Έφη Θώδη στην σκηνή του J2US!Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»