Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021 13:29

Στον Γαλατά Χανίων το τελευταίο «αντίο» στον Μίκη

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης η Ελλάδα αποχαιρετά σήμερα τον Μίκη Θεοδωράκη. Η σορός του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη έφτασε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Σούδας όπου εκατοντάδες κόσμου τον περίμεναν για να τον αποχαιρετήσουν. 96 βρακοφόροι, όσα και τα χρόνια που έζησε, υποδέχτηκαν με τραγούδια του στη δημοτική αγορά τη σορό του κορυφαίου Έλληνα. Ταπεινά και με ένα λουλούδι, οι Κρητικοί προσήλθαν στη Μητρόπολη Χανίων για το ύστατο χαίρε, και σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει πεζή η πομπή από τη Μητρόπολη για το κοιμητήριο Γαλατά, τον τόπο που ο ίδιος επέλεξε εδώ και χρόνια για την τελευταία του κατοικία.
ΧΑΝΙΑΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Το ύστατο χαίρε στον Μίκη ΘεοδωράκηΤο ύστατο χαίρε στον Μίκη ΘεοδωράκηΚρεμλίνο: Οι συνομιλίες με ΗΠΑ και Ουκρανία θα επαναληφθούν σύντομαΚρεμλίνο: Οι συνομιλίες με ΗΠΑ και Ουκρανία θα επαναληφθούν σύντομαΠολύωρη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου με φόντο το ΙράνΠολύωρη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου με φόντο το ΙράνΗλεία: Σε απόγνωση οι αγρότες, ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν ελαιόδεντραΗλεία: Σε απόγνωση οι αγρότες, ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν ελαιόδεντραΟ μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στον ΕυαγγελισμόΟ μετροπόντικας «Αθηνά» έφτασε στον ΕυαγγελισμόΕυάγγελος Βενιζέλος: «Πρέπει να κατασταλεί η πολυγλωσσία για να υπάρξει καλό αποτέλεσμα»Ευάγγελος Βενιζέλος: «Πρέπει να κατασταλεί η πολυγλωσσία για να υπάρξει καλό αποτέλεσμα»Ένταση στη Βουλή για την υπόθεση ΠαναγόπουλουΈνταση στη Βουλή για την υπόθεση ΠαναγόπουλουΓιάννης Παναγόπουλος: «Ψεύδος τα 73 εκατομμύρια ευρώ στα προγράμματα κατάρτισης»Γιάννης Παναγόπουλος: «Ψεύδος τα 73 εκατομμύρια ευρώ στα προγράμματα κατάρτισης»Η αποτίμηση της συνάντησης Μητσοτάκη-ΕρντογάνΗ αποτίμηση της συνάντησης Μητσοτάκη-ΕρντογάνΝίκος Δένδιας: «Μας δίνει εθνική αυτοπεποίθηση η «Ασπίδα του Αχιλλέα»Νίκος Δένδιας: «Μας δίνει εθνική αυτοπεποίθηση η «Ασπίδα του Αχιλλέα»Σύνοδος κορυφής Ε.Ε.: Οι στόχοι των ηγετών για μια νέα ΕυρώπηΣύνοδος κορυφής Ε.Ε.: Οι στόχοι των ηγετών για μια νέα ΕυρώπηΟ Μητσοτάκης δεν θα πάει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη ΓάζαΟ Μητσοτάκης δεν θα πάει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ για τη Γάζα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Η Σαμπρίνα μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και το πως αντιμετώπισε τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής.Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 12/02/26''Δεν παραιτούμαι» δηλώνει ο επί 20 χρόνια πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, που πρωταγωνιστεί στην υπόθεση υπεξαίρεσης δημόσιου και ευρωπαϊκού...Σαμπρίνα: «Έλεγα δεν μου αρέσουν τα τατουάζ και ο γιός μου κάνει ο ίδιος - Θα τον αφήσω να μου κάνει ένα»Σαμπρίνα: «Έλεγα δεν μου αρέσουν τα τατουάζ και ο γιός μου κάνει ο ίδιος - Θα τον αφήσω να μου κάνει ένα»Το σχόλιο της Σαμπρίνας για τον γιό της, ο οποίος όπως αποκάλυψε κάνει τατουάζ.Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Συγκινεί η Σαμπρίνα: «Μου έλεγαν πως είναι έτσι ο λαιμός μου, ο κόσμος είναι πολύ σκληρός»Η Σαμπρίνα αναφέρθηκε στην βρογχοκήλη που έχει και τα σχόλια από τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Σαμπρίνα: «Έλεγα δεν μου αρέσουν τα τατουάζ και ο γιός μου κάνει ο ίδιος - Θα τον αφήσω να μου κάνει ένα»Σαμπρίνα: «Έλεγα δεν μου αρέσουν τα τατουάζ και ο γιός μου κάνει ο ίδιος - Θα τον αφήσω να μου κάνει ένα»Το σχόλιο της Σαμπρίνας για τον γιό της, ο οποίος όπως αποκάλυψε κάνει τατουάζ.Real view 11/02/26Real view 11/02/26Τέσσερις γυναίκες με έντονα βιώματα και εμπειρίες, τέσσερις ισχυρές προσωπικότητες με τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή η κάθε μία στον τομέα της,...Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Σαμπρίνα: «Όταν χώρισα ο γιος μου ήταν 5, προσπάθησα να τον προστατέψω από τα Μέσα»Η Σαμπρίνα μίλησε για το διαζύγιό της, αλλά και το πως αντιμετώπισε τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής.Μητέρα είδε τον εαυτό της «Πρωταγωνίστρια» σε ακατάλληλη ιστοσελίδαΜητέρα είδε τον εαυτό της «Πρωταγωνίστρια» σε ακατάλληλη ιστοσελίδα35χρονη Μητέρα είδε τον εαυτό της «Πρωταγωνίστρια» σε σαιτ πορνογραφικού περιεχομένου,ο σύντροφος της διοχέτευσε τις ιδιωτικές τους στιγμές.