Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 15:02

Τα μυστικά για το τέλειο μαρινάρισμα κρέατος

Τα μυστικά του για το τέλειο μαρινάρισμα του κρέατος (χοιρινό, αρνί, πουλερικά) μοιράζεται ο Βαγγέλης Δρίσκας, ο οποίος δείχνει και μια δεύτερη μαρινάδα στην οποία κυριαρχεί η οξύτητα και είναι ιδανική για χοιρινά σουβλάκια.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΧΟΙΡΙΝΟΜΑΡΙΝΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
Μπαμπης | 03.06.2022 06:18Καλημέρα σκέφτηκα να μαρινάρω αρνί μα άλμη υπάρχη πρόβλημα αν το αφήσω στην μαρινάδα 4-5 μέρες?? Ευχαριστώ

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για χοιρινά σουβλάκια με αρωματική μαρινάδα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινά σουβλάκια με αρωματική μαρινάδα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινό ρολό με πετιμέζι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινό ρολό με πετιμέζι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για πένες με σάλτσα σπετζοφάι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για πένες με σάλτσα σπετζοφάι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για Stroboli από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για Stroboli από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για ψάρι με χόρτα φρικασέ από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για ψάρι με χόρτα φρικασέ από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για ρολάκια πίτσας από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για ρολάκια πίτσας από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για φωλιές από ταλιατέλες με χτένια από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για φωλιές από ταλιατέλες με χτένια από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για σαλάτα φασολιών με ψητές πιπεριές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σαλάτα φασολιών με ψητές πιπεριές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αρνίσια παϊδάκια με λιαστές και κάπαρη από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αρνίσια παϊδάκια με λιαστές και κάπαρη από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κρέμα μπανόφι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κρέμα μπανόφι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τραγανές μπουκιές κοτόπουλου με ασιατική σαλάτα από το Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για τραγανές μπουκιές κοτόπουλου με ασιατική σαλάτα από το Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για κοτόπουλο κοκκινιστό με μανιτάρια και ελιές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κοτόπουλο κοκκινιστό με μανιτάρια και ελιές από τον Βαγγέλη Δρίσκα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»«Από το περασμένο καλοκαίρι είχα καταγγείλει στον βουλευτή της ΝΔ κ. Παππά τις παρατυπίες του ΟΠΕΚΕΠΕ», δηλώνει ο Κώστας Ανεστίδης.Θεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης για όσα ειπώθηκαν σε γάμο τον περασμένο Αύγουστο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Οι κινητοποιήσεις που καταγράφηκαν σε τελωνεία και εθνικές οδούς σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των μπλόκων μετά τη χριστουγεννιάτικη...Εξαφάνιση Κωνσταντίνου Γκίνη: Άκαρπες οι έρευνες για έκτη μέραΕξαφάνιση Κωνσταντίνου Γκίνη: Άκαρπες οι έρευνες για έκτη μέραΤα σενάρια για πιθανά αίτια της εξαφάνισης του Κωνσταντίνου Γκίνη.

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή για χοιρινό ρολό με πετιμέζι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινό ρολό με πετιμέζι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει για το Κυριακάτικο τραπέζι χοιρινό ρολό με πετιμέζι και το σερβίρει με πουρέ πατάτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»Κώστας Ανεστίδης: «Έχω έτοιμο τον φάκελο της απάντησής μου στην εισαγγελική διάταξη»«Από το περασμένο καλοκαίρι είχα καταγγείλει στον βουλευτή της ΝΔ κ. Παππά τις παρατυπίες του ΟΠΕΚΕΠΕ», δηλώνει ο Κώστας Ανεστίδης.Θεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης λένε τα πάντα για τον ΟΠΕΚΕΠΕΘεοφάνης Παππάς και Κώστας Ανεστίδης για όσα ειπώθηκαν σε γάμο τον περασμένο Αύγουστο για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Αγρότες Νίκαιας: Με έκπληξη ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μας χαρακτηρίζει «τραμπούκους»Οι κινητοποιήσεις που καταγράφηκαν σε τελωνεία και εθνικές οδούς σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης των μπλόκων μετά τη χριστουγεννιάτικη...Λουκάς Βούλγαρης: «Από τα μπλόκα του Κάστρου δεν πρόκειται να περάσει κανένας»Λουκάς Βούλγαρης: «Από τα μπλόκα του Κάστρου δεν πρόκειται να περάσει κανένας»«Απογοητεύτηκα όταν άκουσα τον πρωθυπουργό να μας λέει τραμπούκους», δηλώνει ο αντιπρόεδρος αγροτικού συλλόγου Λιβαδειάς, Λουκάς Βούλγαρης.