Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 15:02

Τα μυστικά για το τέλειο μαρινάρισμα κρέατος

Τα μυστικά του για το τέλειο μαρινάρισμα του κρέατος (χοιρινό, αρνί, πουλερικά) μοιράζεται ο Βαγγέλης Δρίσκας, ο οποίος δείχνει και μια δεύτερη μαρινάδα στην οποία κυριαρχεί η οξύτητα και είναι ιδανική για χοιρινά σουβλάκια.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΧΟΙΡΙΝΟΜΑΡΙΝΑΔΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
Μπαμπης | Πριν από 1298 ημέρεςΚαλημέρα σκέφτηκα να μαρινάρω αρνί μα άλμη υπάρχη πρόβλημα αν το αφήσω στην μαρινάδα 4-5 μέρες?? Ευχαριστώ

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για χοιρινά σουβλάκια με αρωματική μαρινάδα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινά σουβλάκια με αρωματική μαρινάδα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινό ρολό με πετιμέζι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινό ρολό με πετιμέζι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για πένες με σάλτσα σπετζοφάι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για πένες με σάλτσα σπετζοφάι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για Stroboli από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για Stroboli από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για ψάρι με χόρτα φρικασέ από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για ψάρι με χόρτα φρικασέ από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για ρολάκια πίτσας από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για ρολάκια πίτσας από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για φωλιές από ταλιατέλες με χτένια από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για φωλιές από ταλιατέλες με χτένια από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για σαλάτα φασολιών με ψητές πιπεριές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σαλάτα φασολιών με ψητές πιπεριές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αρνίσια παϊδάκια με λιαστές και κάπαρη από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για αρνίσια παϊδάκια με λιαστές και κάπαρη από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κρέμα μπανόφι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κρέμα μπανόφι από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τραγανές μπουκιές κοτόπουλου με ασιατική σαλάτα από το Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για τραγανές μπουκιές κοτόπουλου με ασιατική σαλάτα από το Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για κοτόπουλο κοκκινιστό με μανιτάρια και ελιές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κοτόπουλο κοκκινιστό με μανιτάρια και ελιές από τον Βαγγέλη Δρίσκα

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.GRANDE LEAGUE 21/12/25GRANDE LEAGUE 21/12/25Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...ΕΔΩ TV! 21/12/25ΕΔΩ TV! 21/12/25Με την αισιοδοξία τους, τη θετική τους ενέργεια και το χιούμορ τους θα μας κρατάνε συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή με τις πιο ενδιαφέρουσες...Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή για χοιρινά σουβλάκια με αρωματική μαρινάδα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για χοιρινά σουβλάκια με αρωματική μαρινάδα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει σπιτικά, χειροποίητα σουβλάκια, με αρωματική μαρινάδα, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το τέλειο μαρινάρισμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.GRANDE LEAGUE 21/12/25GRANDE LEAGUE 21/12/25Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...Συνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΣυνταγή για χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικονΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη τάρτα πατάτας με μπέικον.Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.