Κεντρικό δελτίοVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 21:15

Τραγικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Θλίψη και ερωτήματα για τον θάνατο του εργοδηγού

Ένας εργοδηγός 41 ετών έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, όταν μια ειδική μηχανή λείανσης των γραμμών του ηλεκτρικού, που είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά, έχασε τα φρένα της και έτρεχε ανεξέλεγκτα, με τους εργαζόμενους να πηδούν από τα παράθυρα για να σωθούν. Η πορεία του σταμάτησε όταν συγκρούστηκε με συρμό του ΗΣΑΠ που τοποθετήθηκε ώστε να ανακόψει την πορεία του. Αστυνομία και ΣΤΑΣΥ διερευνούν τα αίτια που προκάλεσαν το τραγικό δυστύχημα και κυρίως τον λόγο για τον οποίο δεν λειτούργησαν τα εφεδρικά συστήματα φρεναρίσματος.
ΝΕΚΡΟΣΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

«Οργώνουν» τον Έβρο τα τεθωρακισμένα οχήματα «Τυφώνας»«Οργώνουν» τον Έβρο τα τεθωρακισμένα οχήματα «Τυφώνας»J2US: Φαντασμαγορική πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στο OPENJ2US: Φαντασμαγορική πρεμιέρα απόψε στις 20:00 στο OPENΟ Μανώλης Μητσιάς τιμά τον Νίκο ΓκάτσοΟ Μανώλης Μητσιάς τιμά τον Νίκο ΓκάτσοICE: Τέλος στη χρηματοδότηση από το Κογκρέσο αν δεν αλλάξει τακτικέςICE: Τέλος στη χρηματοδότηση από το Κογκρέσο αν δεν αλλάξει τακτικέςΠαρίσι: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικούΠαρίσι: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι κατά αστυνομικούΑιχμές κατά της πολιτικής των Αμερικανών άφησε ο ΖελένσκιΑιχμές κατά της πολιτικής των Αμερικανών άφησε ο ΖελένσκιΟ Σταμάτης Φασουλής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά η καρδιά του είναι στο...J2US!Ο Σταμάτης Φασουλής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αλλά η καρδιά του είναι στο...J2US!Διάσκεψη Μονάχου: Δεν πήγε ο Ρούμπιο στη συνάντηση με τους ΕυρωπαίουςΔιάσκεψη Μονάχου: Δεν πήγε ο Ρούμπιο στη συνάντηση με τους ΕυρωπαίουςΒιολάντα: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτηςΒιολάντα: Προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτηςΓιάννης Παναγόπουλος: Δηλώνει βέβαιος ότι θα επανεκλεγεί στην προεδρία της ΓΣΕΕΓιάννης Παναγόπουλος: Δηλώνει βέβαιος ότι θα επανεκλεγεί στην προεδρία της ΓΣΕΕΒιολάντα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης μετά την αναβάθμιση της κατηγορίαςΒιολάντα: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης μετά την αναβάθμιση της κατηγορίαςΤραγωδία στη Λούτσα: Ένας 15χρονος σκοτώθηκε και δύο συνομήλικοί του τραυματίστηκανΤραγωδία στη Λούτσα: Ένας 15χρονος σκοτώθηκε και δύο συνομήλικοί του τραυματίστηκαν

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Πρεμιέρα για το J2US στο OPEN, Σάββατο 14/2 στις 20:00Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.