Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 15:18

Συνταγή για πένες parma από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ετοιμάζει μια ωραία συνταγή για το καθημερινό τραπέζι. Ο Chef φτιάχνει πένες parma, μια Ιταλική συνταγή, όπου συνδυάζει τυρί κρέμα, ντομάτα, μανιτάρια και μορταδέλα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΠΕΝΕΣΣΥΝΤΑΓΗ
  Διαβάστε στο ethnos.gr: Στις 13 Δεκεμβρίου φτάνουν εμβόλια για παιδιά έως 11 ετών - Νέες σκέψεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό σωμάτων ασφαλείας

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 49, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 49, κύκλος 02Συνταγή για bicerin (ρόφημα σοκολάτας με εσπρέσσο) από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για bicerin (ρόφημα σοκολάτας με εσπρέσσο) από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μαμούλια Χίου από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για μαμούλια Χίου από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για μακαρόνια με κιμά στο λεπτό από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μακαρόνια με κιμά στο λεπτό από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σαρδέλες με πικάντικη σάλτσα ντομάτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σαρδέλες με πικάντικη σάλτσα ντομάτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τάρτα με πράσα, καρύδια και ροκφόρ από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τάρτα με πράσα, καρύδια και ροκφόρ από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τηγανίτες με μούσλι και φρούτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για τηγανίτες με μούσλι και φρούτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σκιουφιχτά με σάλτσα πιπεριάς και φέτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σκιουφιχτά με σάλτσα πιπεριάς και φέτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για παστουρμαλί Καισαρείας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για παστουρμαλί Καισαρείας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για ψητό φιλέτο κοτόπουλου με χούμους γλυκοπατάτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για ψητό φιλέτο κοτόπουλου με χούμους γλυκοπατάτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για νουντλς με σολομό τεριγιάκι από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Συνταγή για νουντλς με σολομό τεριγιάκι από τον Βαγγέλη Δρίσκα Συνταγή για ρολάκια σφολιάτας γεμιστά με brownies
Συνταγή για ρολάκια σφολιάτας γεμιστά με brownies

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Διαγνώστηκα με περικαρδίτιδα μετά το πρώτο εμβόλιο – Δεν μπορώ να κάνω τη β’ δόση και να πάρω πιστοποιητικόΔιαγνώστηκα με περικαρδίτιδα μετά το πρώτο εμβόλιο – Δεν μπορώ να κάνω τη β’ δόση και να πάρω πιστοποιητικόΗ Γεωργία Μελισσάρη καταγγέλλει ότι διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, δεν μπορεί να κάνει τη β’ δόση και να πάρει...Οι αναρτήσεις του συζύγου της Παρθένας Κουτμερίδου στα social media εναντίον του εμβολιασμούΟι αναρτήσεις του συζύγου της Παρθένας Κουτμερίδου στα social media εναντίον του εμβολιασμούΟι αναρτήσεις του συζύγου της Παρθένας Κουτμερίδου στα social media κατά του εμβολιασμού.Κεντρικό δελτίο 04/12/2021Κεντρικό δελτίο 04/12/2021Το παρασκήνιο και οι συμβολισμοί της επίσκεψης του πάπα στην Ελλάδα. Η συγνώμη του στους ορθοδόξους. Δυο ύποπτα κρούσματα όμικρον στην Αθήνα. Ουρές...Έκτακτο Δελτίο: Συνάντηση Πάπα Φραγκίσκου με Αρχιεπίσκοπο ΙερώνυμοΈκτακτο Δελτίο: Συνάντηση Πάπα Φραγκίσκου με Αρχιεπίσκοπο ΙερώνυμοΗ ιστορική επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Ελλάδα.

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή για σκιουφιχτά με σάλτσα πιπεριάς και φέτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για σκιουφιχτά με σάλτσα πιπεριάς και φέτας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει σκιουφιχτά, ένα ζυμαρικό που έρχεται από την Κρήτη, με σάλτσα από πιπεριές και φέτα.Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 49, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 49, κύκλος 02Ο Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ετοιμάζει σπιτική και εύκολη τούρτα κοκ. Στη συνέχεια μας φτιάχνει ένα νόστιμο πιάτο για το...Συνταγή για μπατζίνα με κολοκύθα και φέτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μπατζίνα με κολοκύθα και φέτα από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΟ Βαγγέλης Δρίσκας παρουσιάζει μια υπέροχη ελληνική συνταγή για μπατζίνα με κολοκύθα και φέτα χωρίς φύλλο.Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 57, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 57, κύκλος 02Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει πώς να ψήσουμε σωστά το φιλέτο κοτόπουλου ώστε να είναι τρυφερό και ζουμερό και στη συνέχεια το σερβίρει με ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Διαγνώστηκα με περικαρδίτιδα μετά το πρώτο εμβόλιο – Δεν μπορώ να κάνω τη β’ δόση και να πάρω πιστοποιητικόΔιαγνώστηκα με περικαρδίτιδα μετά το πρώτο εμβόλιο – Δεν μπορώ να κάνω τη β’ δόση και να πάρω πιστοποιητικόΗ Γεωργία Μελισσάρη καταγγέλλει ότι διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, δεν μπορεί να κάνει τη β’ δόση και να πάρει...Οι αναρτήσεις του συζύγου της Παρθένας Κουτμερίδου στα social media εναντίον του εμβολιασμούΟι αναρτήσεις του συζύγου της Παρθένας Κουτμερίδου στα social media εναντίον του εμβολιασμούΟι αναρτήσεις του συζύγου της Παρθένας Κουτμερίδου στα social media κατά του εμβολιασμού.Τολμηρή η κίνηση της Κύπρου να παραχωρήσει το οικόπεδο 5 στους ΑμερικανούςΤολμηρή η κίνηση της Κύπρου να παραχωρήσει το οικόπεδο 5 στους ΑμερικανούςΗ κίνηση της Κυπριακής δημοκρατίας να παραχωρήσει το οικόπεδο 5 της Κυπριακής ΑΟΖ στην κοινοπραξία της Exxon Mobil και στην εταιρεία πετρελαίου του...Το πρωί νοσηλευτής ΜΕΘ και το βράδυ δάσκαλος χορού σε ΑμεΑΤο πρωί νοσηλευτής ΜΕΘ και το βράδυ δάσκαλος χορού σε ΑμεΑΟ Πάρης Κοντόπουλος, μίλησε στον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη για τα μαθήματα χορού που κάνει σε άτομα ΑμεΑ, αλλά και για την πρωινή δουλειά...