Μεσημεριανό δελτίοVideoΣχετικά
καθημερινά
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 14:29

Πανδημία: Με το βλέμμα στραμμένο στα Χριστούγεννα οι ειδικοί

Xωρίς νέα μέτρα, αλλά με αυστηρές συστάσεις για τήρηση όσων ισχύουν και για περισσότερα τεστ θα αντιμετωπιστεί η αύξηση της κινητικότητας των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα, εντείνονται οι προσπάθειες για αύξηση των εμβολιασμών, κυρίως για τους άνω των 60 ετών. Την ίδια ώρα, οι αντιδράσεις για τους ισχυρισμούς του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου περί VIP ΜΕΘ, συνεχίζονται, με την κυβέρνηση να ξεκαθαρίζει ότι το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.
ΠΑΝΔΗΜΙΑΜΕΤΡΑΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ60 ΕΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΕΙΡΗΝΗ | 12.12.2021 16:03Γεια σας, ήθελα να σας ρωτήσω για τα αναδρομικά των κληρονόμων. Βγαίνετε κάθε εβδομάδα και λέτε για τα αναδρομικά των συνταξιούχων, αλλά τίποτα για τα αναδρομικά των κληρονόμων και μάλιστα βγήκατε και είπατε ότι πληρώθηκαν. Δεν πληρώθηκαν όλοι οι κληρονόμοι που δικαιούνται αναδρομικά και για αυτούς δεν γίνεται πουθενά ξανά λόγος. Κάντε και κανένα ρεπορτάζ για αυτό το θέμα και μη σερβίρετε μόνο ότι σας λέει η κυβέρνηση. Αφορά Επιστροφή ποσών Μειώσεων Κύριων Συντάξεων σε Κληρονόμους (ΦΕΚ Β 4536/14/10/2020). Έχω ρωτήσει επαναλημμένα στον ΕΦΚΑ και απάντηση καμία και οι υπουργοί λένε ότι πληρώθηκαν τα αναδρομικά των κληρονόμων.

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αρνητών κατά της υποχρεωτικότηταςΘεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αρνητών κατά της υποχρεωτικότηταςΣυνέντευξη Στουρνάρα στην «Ομάδα Αλήθειας» και σκληρή κόντρα με ΤσίπραΣυνέντευξη Στουρνάρα στην «Ομάδα Αλήθειας» και σκληρή κόντρα με ΤσίπραΛούτσα: Συμμαθητές των 15χρονων αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίαςΛούτσα: Συμμαθητές των 15χρονων αφήνουν λουλούδια στο σημείο της τραγωδίαςΧωρίς τέλος η άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-ΓεωργιάδηΧωρίς τέλος η άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου-ΓεωργιάδηΒιολάντα: Αναβάθμιση κατηγορητηρίου σε ενδεχόμενο δόλο για την έκρηξη στα ΤρίκαλαΒιολάντα: Αναβάθμιση κατηγορητηρίου σε ενδεχόμενο δόλο για την έκρηξη στα ΤρίκαλαΔιάσκεψη Μονάχου: Οι διατλαντικές σχέσεις στην εποχή του ΤραμπΔιάσκεψη Μονάχου: Οι διατλαντικές σχέσεις στην εποχή του ΤραμπΡούμπιο: «Κοινό το πεπρωμένο ΗΠΑ και Ευρώπης»Ρούμπιο: «Κοινό το πεπρωμένο ΗΠΑ και Ευρώπης»Μετωπική Ανδρουλάκη-Δούκα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείαςΜετωπική Ανδρουλάκη-Δούκα στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείαςΠεριοδεία Νίκου Δένδια στη Θράκη: Μηνύματα για τη σημασία επίτευξης αυτοδυναμίαςΠεριοδεία Νίκου Δένδια στη Θράκη: Μηνύματα για τη σημασία επίτευξης αυτοδυναμίαςΑνοιχτή κόντρα Παναγόπουλου-ΠΑΣΟΚΑνοιχτή κόντρα Παναγόπουλου-ΠΑΣΟΚΑγρότες: Αποχώρησαν από το Σύνταγμα με σύνθημα «ο αγώνας συνεχίζεται»Αγρότες: Αποχώρησαν από το Σύνταγμα με σύνθημα «ο αγώνας συνεχίζεται»Αγρότες: Τα τρακτέρ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μετά από 20 ώρες στο κέντρο της ΑθήναςΑγρότες: Τα τρακτέρ παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής μετά από 20 ώρες στο κέντρο της Αθήνας

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Πρεμιέρα για το J2US στο OPEN, Σάββατο 14/2 στις 20:00Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.