EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 15:46Συνταγή για χουνκιάρ Μπεγιεντί από τον Γιώργο Τσούλη
Υλικά
Για την πάστα πιπεριάς:
700γρ πιπεριές Φλωρίνης
50γρ. πελτέ ντομάτας
½ κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
2κ.σ. ελαιόλαδο
Για τον πουρέ μελιτζάνας:
4 μελιτζάνες φλάσκες
1κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
30γρ βούτυρο
30γρ αλεύρι γ.ο.χ.
380ml γάλα πλήρες
80γρ. παρμεζάνα τριμμένη
χυμό από ένα λεμόνι
αλάτι-πιπέρι
Για το κοκκινιστό μοσχάρι:
1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο κομμένο σε κύβους
4κ.σ. ελαιόλαδο
1κ.σ. πάστα πιπεριάς
2κ.σ. πελτέ ντομάτας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1κ.γ. ρίγανη ξερή
1κ.γ. αλάτι
πιπέρι
200ml ζεστό νερό
ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση στο βίντεο
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ