Γλυκές αλχημείες καταχωρήθηκε: Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 21:16

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 5

Στη λίστα με τα αγαπημένα γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου ξεχωριστή θέση κατέχει το σοκολατένιο brownie με ξηρούς καρπούς, που παραμένει ζουμερό και υγρό στο εσωτερικό του. Η γεύση απογειώνεται όταν πέφτει πάνω του… προκλητικά μια πανεύκολη και λαχταριστή σος ζεστής σοκολάτας που φτιάχνεται με μόλις 3 υλικά. Συνέχεια με το κέικ με τσένταρ και σύκα που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τα αλμυρά. Τυρί και σύκα ενώνονται και δημιουργούν ένα μοναδικό αλμυρό κέικ με γλυκές νότες, ιδανικό για πρωινό, σνακ, αλλά και βραδινό δίπλα σε ένα ποτήρι κρασί. Τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος δείχνει μια παλιά γαλλική τεχνική με σύγχρονη εκτέλεση, την pate a bombe και με αυτήν δημιουργεί μια υπέροχη, αέρινη μους σοκολάτας που θα σας μείνει αξέχαστη.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ