Γλυκές αλχημείες καταχωρήθηκε: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 21:01

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 8

Το carrot cake με φρέσκο τυρί κρέμα παραμένει κλασικό κι αγαπημένο χάρη στα απλά υλικά του και κυρίως την υπέροχη γεύση του. Ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει το αγαπημένο cake μικρών και μεγάλων. Στη συνέχεια ετοιμάζει ένα διαφορετικό μιλφέιγ, με φύλλο καταΐφι, διπλασιάζοντας την απόλαυση. Μια τρυφερή κρέμα μάς έρχεται από την Ιαπωνία. Το όνομά της είναι Namelaka και αποτελεί ό,τι πιο νέο στη ζαχαροπλαστική. Το μόνο που έχουμε να επιλέξουμε είναι το είδος της σοκολάτας που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε! Για το τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος κρατάει μια λαχταριστή τούρτα σοκολάτας γάλακτος με άρωμα λεμονιού. Χαμηλό παντεσπάνι, προκλητική κρέμα σοκολάτας με δροσιστικό άρωμα από λεμόνι. Μια βουτιά στην απόλαυση.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ