Γλυκές αλχημείες καταχωρήθηκε: Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 21:14

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 18

Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης και δημιουργεί τρία εκπληκτικά γλυκά, γεμάτα γεύσεις και αρώματα. Το ελαιόλαδο, η μαστίχα και το μέλι πρωταγωνιστούν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις! Ο Στέλιος Παρλιάρος αποφασίζει να αξιοποιήσει το «υγρό χρυσάφι» της μεσογειακής διατροφής σε μια πρωτότυπη τούρτα. Αυτή η τούρτα σοκολάτα με ελαιόλαδο έχει πλούσια, ξεχωριστή γεύση που θα σας εντυπωσιάσει. Στη συνέχεια δείχνει βήμα-βήμα πώς φτιάχνεται το σπιτικό υποβρύχιο, χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό υλικό, την υπέροχη μαστίχα. Για το τέλος το μενού έχει ένα υγιεινό, λαχταριστό και πανεύκολο κέικ που οφείλει τη γλύκα του στο μέλι που περιέχει. Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ