Γλυκές αλχημείες καταχωρήθηκε: Τρίτη 27 Απριλίου 2021 16:25

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 21

Από το γιορτινό τραπέζι δεν μπορούν να λείπουν κλασικές γεύσεις, όπως τα πασχαλινά κουλουράκια. Πάντα, όμως, πρέπει να υπάρχει και το στοιχείο της έκπληξης… Τρία γλυκά, τρεις μοναδικές παρασκευές που θα απογειώσουν το φετινό Πάσχα! Ο Στέλιος Παρλιάρος πειραματίζεται στην κουζίνα και με βασικό του υλικό τον καφέ, δημιουργεί μια προκλητική συνταγή για κρέμα καπουτσίνο, στην οποία δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε! Ένα διαφορετικό, πρωτότυπο γλυκό είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις στο πασχαλινό τραπέζι. Σας παρουσιάζουμε μία απολαυστική τερίνα semifreddo με τζίντζερ και σος από κόκκινο κρασί. Για το τέλος, εύκολη, γρήγορη και με δεδομένη επιτυχία είναι η συνταγή που μας δίνει ο Στέλιος Παρλιάρος για το πιο γευστικό πασχαλινό κουλουράκι.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ