Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Παρασκευή 01 Οκτωβρίου 2021 16:10

Συνταγή για λευκή πίτσα με αχλάδια, γκοργκοντζόλα και προσούτο από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Την ιδιαίτερη πίτσα μπιάνκα, μια λευκή πίτσα με αχλάδια, γκοργκοντζόλα και προσούτο, μας συστήνει ο Βαγγέλης Δρίσκας, εξηγώντας πως η έλλειψη σάλτσας ντομάτας την κάνει ξεχωριστή.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣΠΙΤΣΑΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑΠΡΟΣΟΥΤΟΑΧΛΑΔΙΑΣΥΝΤΑΓΗ