OPEN Weekend / Συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 12:21

Συνταγή για μοσχαράκι στο γουόκ από την Ντίνα Νικολάου

Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει μοσχαράκι στο γουόκ. Υλικά συνταγής: 800γρ. μοσχαρίσιο χτένι ή ποντίκι κομμένο σε λεπτές λωρίδες, 80 ml ελαιόλαδο, 300 γρ. κολοκύθα κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια, 1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε λεπτά μπαστουνάκια, 1 πιπεριά κόκκινη σε λεπτά μπαστουνάκια, 2 πράσα (μόνο λευκό μέρος) κομμένα σε λεπτές λωρίδες, 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτά φετάκια, 1 κουτ. σούπας αλεύρι, 500 ml ζωμό κότας, 40 ml πετιμέζι, 40 ml μηλόξυδο, 1 κουτ. σούπας σουσάμι, 1 κουτ. σούπας θυμάρι φρέσκο και ψιλοκομμένο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΜΟΣΧΑΡΙΠΙΠΕΡΙΕΣΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣΥΝΤΑΓΗ