Έλα, χαμογέλαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
Έλα, χαμογέλα

Η πιο κεφάτη, δεμένη αλλά και ενημερωμένη παρέα, έκανε για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν τα Σαββατοκύριακά μας ακόμα πιο όμορφα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε με την παρέα της -μια παρέα φίλων εντός και εκτός πλατό. Μαζί της μας είπαν «Έλα Χαμογέλα» ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ελένη Βουλγαράκη, μιλώντας για όλα τα θέματα που απασχολούν κάθε παρέα, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, αποκαλύπτοντας hot παρασκήνιο, μαγειρεύοντας και καλωσορίζοντας αγαπημένους καλεσμένους στο τηλεοπτικό τους σπίτι, που είναι πάντα ανοιχτό και φιλόξενο!

Η ομάδα του «Έλα Χαμογέλα» φέτος μεγάλωσε:

Ο Κώστας Νικολόπουλος παρουσίαζε όλα όσα συνέβαιναν στην κοινωνία, αλλά και τα θέματα που βρέθηκαν στην επικαιρότητα.

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου μας έλεγε τα τελευταία νέα από το τηλεοπτικό τοπίο, με αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η Μαίρη Αργυριάδου και η Ειρήνη Αρβανίτη συνάντησαν αγαπημένους καλλιτέχνες και γνωστές προσωπικότητες που μας υποδέχτηκαν σπίτι τους ή μας ξενάγησαν στη γειτονιά τους.

Ο Γρηγόρης Μπάκας οργάνωσε τις πιο απρόσμενες εκπλήξεις σε αγαπημένους πρωταγωνιστές της showbiz!

O Γιώργος Παπακώστας και ο Χάρης Μπονάνος είναι οι δύο chef που έμπαιναν τα Σάββατα εναλλάξ στην κουζίνα του «Έλα Χαμογέλα» για να μοιραστούν μαζί μας τα μυστικά τους για τις πιο νόστιμες συνταγές, ενώ τις Κυριακές ήταν η ώρα για γλυκούς πειρασμούς από τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο.

Αρχισυνταξία: Μαρία Κεφαλλονίτη. Σκηνοθεσία: Νατάσα Ιωάννου