ΕμείςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
Εμείς

«Εμείς» με την Ίνα Ταράντου και τα απογεύματά μας γεμίζουν με χρώματα, εντυπωσιακές εικόνες και συναρπαστικές ιστορίες.

Η Ίνα Ταράντου, με τις βαλίτσες της γεμάτες εμπειρίες, μας προσκαλεί σε μοναδικές βόλτες στις τέσσερις γωνίες της χώρας παρουσιάζοντας τους ανθρώπους και τις ομορφιές της Ελλάδας. Το ραντεβού στις 16:15 ξεκινάει στο πλατό της εκπομπής, με ένα αναγνωρισμένο κι αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο μας συστήνει τον εαυτό του και τον αγαπημένο του τόπο, μέσα από τις πιο έντονες αναμνήσεις του. 

Όταν τα παράθυρα ανοίγουν, γεμίζουν Ελλάδα! Οι ειδικοί συνεργάτες της εκπομπής, ο συγγραφέας - «Ιντιάνα Τζόουνς» Γιώργος Δ. Λεμπέσης aka Lebee, ο YouTuber – «εξερευνητής» Δημήτρης Καρβέλης aka «KD Explorer», καταγράφουν την απέραντη ομορφιά της Ελλάδας, βουτούν σε ανθρώπινες ψυχές και δίνουν πνοή σε κάθε τι αληθινό με τα video και τις συνδέσεις τους.

Παράλληλα, η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής (Λίλα Σταμπούλογλου, Γιώργος Οικονομάκης, Κωνσταντίνα Δημοπούλου) θα «οργώνει» την ελληνική γη παρουσιάζοντας το σύγχρονο πρόσωπο της χώρας, τις πρωτοποριακές ιδέες και τους ανθρώπους πίσω από αυτές. Τους καινοτόμους και τους οραματιστές, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, τις παραδόσεις, τους αστικούς μύθους. 

Στην κουζίνα του «Εμείς», καθημερινά μαγειρεύονται και δημιουργούνται πιάτα γεμάτα Ελλάδα.

Γιατί η ιστορία μιας χώρας, είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που την κατοικούν!

Αρχισυνταξία: Γιώργος Πράτανος

Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς

Επιμέλεια Εκπομπής: Στελίνα Γκαβανοπούλου