Για την παρέα...VideoΣχετικά
Για την παρέα...

Σε ένα πολυμορφικό σκηνικό, με τους τηλεθεατές ζωντανά να αποτελούν κομμάτι της εκπομπής, αλλά και με την παρουσία ζωντανής ορχήστρας που συνοδεύει μελωδικά και ανάλογα με την διάθεση αλλά και τις περιστάσεις τον αγαπημένο παρουσιαστή και ηθοποιό, ο ίδιος σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα!

Καθημερινότητα, επικαιρότητα, social media αλλά και φυσικά τηλεόραση, περνούν από το … «μεγεθυντικό φακό» του Νίκου Μουτσινά, που για την… παρέα σχολιάζει, όλα όσα σχολιάζει και η κάθε παρέα στην καθημερινότητά της.

Η συμμετοχή του κοινού στο studio παράλληλα, κρύβει πολλές εκπλήξεις, όπως και οι live συναντήσεις του Νίκου Μουτσινά με τα πρόσωπα που απασχολούν και φιλοξενεί στην εκπομπή.

Φυσικά, όλοι οι καλεσμένοι, πέρα από όσα έχουν να …ακούσουν, και μάλιστα όχι πίσω από την πλάτη τους, συμμετέχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια. Μαζί του και η Ματίνα Νικολάου σε ρόλο-έκπληξη.

Μια εντελώς ανατρεπτική και γεμάτη φαντασία πρωτότυπη και νεανική σχολιαστική εκπομπή που γίνεται η απόλυτη παρέα σας, έτσι, για την …παρέα!