Η φλόγα μέσα μαςVideoΣχετικά
Η φλόγα μέσα μας

Το ΟΡΕΝ, τιμώντας το ελληνικό αθλητικό πνεύμα, αλλά και τη μεγάλη αθλητική γιορτή των Ολυμπιακών Αγώνων και επιβραβεύοντας τη σημαντική αρετή του «ευ αγωνίζεσθαι», ετοίμασε και μεταδίδει αυτό το καλοκαίρι, μικρές αυτοτελείς εκπομπές με τίτλο «Η φλόγα μέσα μας», αφιερωμένες σε Έλληνες Ολυμπιονίκες της νεότερης αθλητικής ιστορίας.

20 Έλληνες Ολυμπιονίκες μιλούν για τις στιγμές που έγραψαν ιστορία. Μας μιλούν για τα συναισθήματά τους την ημέρα του αγώνα, τα άγχη, τις αγωνίες, την τελική δικαίωση.

Από τον Πύρρο Δήμα και την Πηγή Δεβετζή έως την Κατερίνα Στεφανίδη και τον Λευτέρη Πετρούνια. Από τον Νίκο Κακλαμανάκη και τη Βούλα Πατουλίδου, έως την Νίκη Μπακογιάνη, την Φανή Χαλκιά και την Άννα Κορακάκη. Ένα πλήθος αθλητών που τίμησε τα ελληνικά χρώματα στο κορυφαίο κοινωνικό γεγονός του πλανήτη, μιλούν στο OPEN για τη δική τους προσωπική επιτυχία, για τις στιγμές υπερηφάνειας που χάρισαν σε όλους τους Έλληνες. Για τις θυσίες, το πείσμα, την πίστη στα αθλητικά ιδεώδη και τα όνειρα που τους οδήγησαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και ταξίδεψαν τον Εθνικό Ύμνο στα πέρατα της Υφηλίου.

Το OPEN τιμά αυτούς που σήκωσαν την Ελλάδα ψηλά, με ένα μεγάλο αφιέρωμα στους Ολυμπιονίκες που μας χάρισαν στιγμές συγκίνησης και εθνικής ανάτασης.

«Η Φλόγα Μέσα Μας», γιατί Ολυμπιονίκης δεν γεννιέσαι, γίνεσαι…