Ώρα Ελλάδος καλοκαίριVideoΣχετικά
Ώρα Ελλάδος καλοκαίρι

Η άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις -πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές- πρωταγωνιστής στο πρόγραμμα του OPEN και το καλοκαίρι. Η έμπειρη ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών του σταθμού βρίσκεται πάντα πρώτη στην καρδιά των εξελίξεων, μεταφέροντας τα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν.

Καθημερινά στις 07.00 το πρωί η εκπομπή Ώρα Ελλάδος… Καλοκαίρι μας μετέφερε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με ειδήσεις, ρεπορτάζ, όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε, σημαντικά και πιο ανάλαφρα, καλεσμένους στο στούντιο, αλλά και απευθείας συνδέσεις, πάντα με τη δυνατότητα διάδρασης με τον τηλεθεατή.

Από τις 19 Αυγούστου στην παρουσίαση της εκπομπής οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Μπολάκης και Ηρώ Ράντου.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Διαγωνισμός 12-16/8
Νικητές είναι οι Γεώργιος Τσακαλης και Μαρούσα Πρέκα και κερδίζουν ένα 3ήμερο στο ξενοδοχείο Belle Helene στο Γύθειο με ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο, όπως και 2 γεύματα στο εστιατόριο “Τάκη”.


Διαγωνισμός 19-23/8
Νικητές είναι οι Δημήτριος Κολλιόπουλος και Απόστολος Καλοζάκης και κερδίζουν από ένα τριήμερο στο Guardiero (Γκουαρντιέρο) στην Κύθνο. Τα δύο ζευγάρια θα απολαύσουν πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά στο εστιατόριο του συγκροτήματος. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προσφέρει η Zante Ferries