ΠΑΟΚ - ΜπενφίκαΣχετικά
ΠΑΟΚ - Μπενφίκα

Το αθλητικό γεγονός της εβδομάδας στο OPEN! 

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 21.00, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την Μπενφίκα σε μία νοκ άουτ μονομαχία με φόντο τα αστέρια του UEFA Champions League. To OPEN προσέφερε σε όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ελεύθερα, ζωντανά και αποκλειστικά για τη free to air τηλεόραση τη σπουδαία αναμέτρηση.

Σε μία δύσκολη εποχή, που οι Ελληνες φίλαθλοι δεν έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται στις εξέδρες, το OPEN άνοιξε το γήπεδο της Τούμπας σε όλους! 

Την Τρίτη στις 21:00 το OPEN μετέδωσε λεπτό προς λεπτό τη σπουδαία μάχη του ΠΑΟΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League απέναντι στην πανίσχυρη Μπενφίκα, σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη.

To OPEN έβαλε τους τηλεθεατές στο κλίμα του κρίσιμου αγώνα με την pre game εκπομπή σε απευθείας σύνδεση με την Τούμπα. Λίγο μετά τις 20:30, οι Γρηγόρης Ατρείδης και Αλέξανδρος Ξενικάκης έδωσαν όλο το ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα και τις ενδεκάδες των δύο μονομάχων.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, η post game εκπομπή με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και την τεχνική ανάλυση του ματς. 

 

#eisaiOPEN

#OPENtv