Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα   Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 17:02

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 74, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ταξιδεύει στην Κύπρο, μαγειρεύοντας ιδιαίτερα-λόγω του τρόπου που ζυμώνονται-κεφτεδάκια και τα συνοδεύει με πατάτες αντιναχτές, ένα από τα πιο διάσημα και κλασικά πιάτα της κυπριακής κουζίνας. Στη συνέχεια μας μαθαίνει όλα τα μυστικά μιας πετυχημένης σούπας βελουτέ, φτιάχνοντας βελουτέ πατάτας, με πράσα, κρόκο Κοζάνης και μπέικον, την οποία συνοδεύει με ωραία μπρουσκετάκια. Εξηγεί βήμα βήμα πώς να κάνουμε πετυχημένα κέικ, και μοιράζεται τη συνταγή του για κέικ μαρμπρέ. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει ένα ξεχωριστό γλυκό, cheesecake φούρνου με ανανά και ρούμι, με αφράτη αρωματική κρέμα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
  Διαβάστε στο ethnos.gr: Πότε θα βγούμε από την πανδημία – Το καλό και το κακό σενάριο

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για κυπριακά κεφτεδάκια και πατάτες αντιναχτές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για κυπριακά κεφτεδάκια και πατάτες αντιναχτές από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΚάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 78 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 78 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 77 κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 77 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 76, κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 76, κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 75, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 75, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 73, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 73, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 72, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 72, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 71, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 71, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 70, κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 70, κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 69, κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 69, κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 68, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 68, κύκλος 02

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Καιρός 21/01/2022: Έρχεται ψύχος και χιόνιαΚαιρός 21/01/2022: Έρχεται ψύχος και χιόνιαΞεκινάει σιγά σιγά η αλλαγή του καιρού και από τα δυτικά και βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.Πώς γίνεται σωστά η ανακύκλωσηΠώς γίνεται σωστά η ανακύκλωσηΟ Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε στο βίντεο για τον τρόπο της σωστής ανακύκλωσης.Κατέρρευσε οικοδομή στον ΓέρακαΚατέρρευσε οικοδομή στον ΓέρακαΚατάρρευσε οικοδομή σαν χάρτινος πύργος που ήταν στη φάση σκυροδέτησης.Αυτοκίνητο χτύπησε ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν «στον αέρα»
Αυτοκίνητο χτύπησε ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν «στον αέρα» Απίστευτο συμβάν στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ με αυτοκίνητο να χτυπάει ρεπόρτερ σε ζωντανή μετάδοση.

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 72, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 72, κύκλος 02Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει νόστιμα και υγιεινά μάφινς ομελέτας, στη συνέχεια μαγειρεύει ένα νόστιμο και γρήγορο πιάτο με ριγκατόνι με κοτόπουλο και...Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 76, κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 76, κύκλος 02 Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει με ένα καθημερινό φαγητό, ογκρατέν με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο και πουρέ πατάτας. Στη συνέχεια ετοιμάζει φιλέτο τόνου...Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 78 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 78 κύκλος 02Ένα από τα πλέον αγαπητά πιάτα της ελληνικής κουζίνας μαγειρεύει ο Βαγγέλης Δρίσκας. Ο λόγος για τη χοιρινή τηγανιά, με μια διαφορετική ματιά καθώς...Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 75, κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 75, κύκλος 02Ο Βαγγέλης Δρίσκας διαλέγει πιάτα από την ιταλική κουζίνα. Για ξεκίνημα ετοιμάζει πένες boscaiola με μανιτάρια, φιλέτο χοιρινό ωρίμανσης και...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Πώς γίνεται σωστά η ανακύκλωσηΠώς γίνεται σωστά η ανακύκλωσηΟ Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε στο βίντεο για τον τρόπο της σωστής ανακύκλωσης.Καιρός 21/01/2022: Έρχεται ψύχος και χιόνιαΚαιρός 21/01/2022: Έρχεται ψύχος και χιόνιαΞεκινάει σιγά σιγά η αλλαγή του καιρού και από τα δυτικά και βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.Κατέρρευσε οικοδομή στον ΓέρακαΚατέρρευσε οικοδομή στον ΓέρακαΚατάρρευσε οικοδομή σαν χάρτινος πύργος που ήταν στη φάση σκυροδέτησης.Κεντρικό δελτίο 20/01/2022Κεντρικό δελτίο 20/01/2022Διασωληνώθηκαν ασθενείς με όμικρον. 15χρονος εμβολιασμένος στην εντατική. Πέθανε κοριτσάκι 2 μηνών. Καθυστερεί η αποκλιμάκωση των κρουσμάτων....