ΑνοιχτάVideoΣχετικά
καθημερινά
Ανοιχτά αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 05:56

Λάκης Παπαδόπουλος: Ο Μίκης είχε πει: «αφού βγήκαν τα ψηλά ρεβέρ εγώ να πάω εξορία»

«Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε πει: αφού βγήκαν τα ψηλά ρεβέρ εγώ να πάω εξορία», ανέφερε ο Λάκης Παπαδόπουλος προσθέτοντας και τη δική του απάντηση. Επίσης, δήλωσε πως υπάρχουν συνθέτες που είναι φιμωμένοι.
ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Κώστας Τουρνάς: Η σύγχρονη μουσική σκηνή έχει θυμόΚώστας Τουρνάς: Η σύγχρονη μουσική σκηνή έχει θυμόΚώστας Τουρνάς: Είμαστε οι  μόνοι που έχουμε σε εκκρεμότητα τα πνευματικά δικαιώματαΚώστας Τουρνάς: Είμαστε οι μόνοι που έχουμε σε εκκρεμότητα τα πνευματικά δικαιώματαΚώστας Τουρνάς: Με τη Μαρία κλείνουμε περισσότερα χρόνια από αυτά της καριέρας μουΚώστας Τουρνάς: Με τη Μαρία κλείνουμε περισσότερα χρόνια από αυτά της καριέρας μουΚώστας Τουρνάς: Αρνήθηκα να πάω στη Βραζιλία για να γίνω μουσικόςΚώστας Τουρνάς: Αρνήθηκα να πάω στη Βραζιλία για να γίνω μουσικόςΚώστας Τουρνάς: Στο «Ήλιε μου» με πήγαν στην επιτροπή λογοκρισίας της ΧούνταςΚώστας Τουρνάς: Στο «Ήλιε μου» με πήγαν στην επιτροπή λογοκρισίας της ΧούνταςΚώστας Τουρνάς: Όταν βγήκαν τα Απέραντα χωράφια ήταν πλήρης αποτυχίαΚώστας Τουρνάς: Όταν βγήκαν τα Απέραντα χωράφια ήταν πλήρης αποτυχίαΚώστας Τουρνάς: Μετράω έως το πέντε όπως οι Άγγλοι πριν αντιδράσωΚώστας Τουρνάς: Μετράω έως το πέντε όπως οι Άγγλοι πριν αντιδράσωΚώστας Τουρνάς: Ένας μουσικός φιλόσοφος που άλλαξε την ροκΚώστας Τουρνάς: Ένας μουσικός φιλόσοφος που άλλαξε την ροκΚώστας Τουρνάς: Τα δάκρυα της μητέρας του Γ. Μαρίνου ήταν για μένα σοκΚώστας Τουρνάς: Τα δάκρυα της μητέρας του Γ. Μαρίνου ήταν για μένα σοκΤριαντάφυλλος: Το survivor μου έφτιαξε την καριέρα - Μπορεί να πάω και στο All starΤριαντάφυλλος: Το survivor μου έφτιαξε την καριέρα - Μπορεί να πάω και στο All starΤριαντάφυλλος: Θα πάμε απέναντι από τον Μουτσινά να τον «πετσοκόψουμε»Τριαντάφυλλος: Θα πάμε απέναντι από τον Μουτσινά να τον «πετσοκόψουμε»

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the two of us 5/04/2026Just the two of us 5/04/2026Στο 7ο Live, το κέφι απογειώνεται με ξεχωριστές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνει στο πιο λαμπερό stage της...Ανατροπή στο «J2US» | Κανένα ζευγάρι δεν αποχωρεί αυτήν την εβδομάδαΑνατροπή στο «J2US» | Κανένα ζευγάρι δεν αποχωρεί αυτήν την εβδομάδαΚαμία αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο «J2US», όπως ανακοίβωσε ο Νίκος ΚοκλώνηςΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει τις πιο τρυφερές χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίρα.Η έναρξη του «J2US» με τον Ν. Κοκλώνη να δίνει... ρεσιτάλΗ έναρξη του «J2US» με τον Ν. Κοκλώνη να δίνει... ρεσιτάλΤο τραγούδι και το χορευτικό του Νίκου Κοκλώνη κατά την έναρξη του «J2US»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the two of us 5/04/2026Just the two of us 5/04/2026Στο 7ο Live, το κέφι απογειώνεται με ξεχωριστές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνει στο πιο λαμπερό stage της...Ανατροπή στο «J2US» | Κανένα ζευγάρι δεν αποχωρεί αυτήν την εβδομάδαΑνατροπή στο «J2US» | Κανένα ζευγάρι δεν αποχωρεί αυτήν την εβδομάδαΚαμία αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο «J2US», όπως ανακοίβωσε ο Νίκος ΚοκλώνηςΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει τις πιο τρυφερές χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίρα.STAN και Β. Κονιτόπουλος στήνουν νησιώτικο πάρτι στο «J2US»STAN και Β. Κονιτόπουλος στήνουν νησιώτικο πάρτι στο «J2US»Νησιώτικα τραγούδια από STAN και Β. Κονιτόπουλο