Ευτυχείτε!VideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
EYTYXEITE > Μαγειρική  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 11:03

Συνταγή για μελομακάρονα από τον pastry chef Διονύση Αλέρτα

Ο Διονύσης Αλέρτας φτιάχνει μελομακάρονα. Υλικά: 900 γρ. αλεύρι, 500 γρ. λάδι, 130 γρ. νερό, 190 γρ. σιμιγδάλι, 90 γρ. χυμό πορτοκάλι, 190 γρ. ζάχαρη, 50 γρ. κονιάκ, 10 γρ. κανέλα, 6 γρ. γαρύφαλλα, 5 γρ. baking, 300 γρ. καρύδι τριμμένο. Υλικά για το σιρόπι: 300 γρ. ζάχαρη, 300 ml νερό, 300 γρ. γλυκόζη, 300 γρ. μέλι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα Λένη

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Χριστούγεννα: Αποκλειστικό! - Δευτέρα στις 21:00 στο OPENΧριστούγεννα: Αποκλειστικό! - Δευτέρα στις 21:00 στο OPENΗ πρόταση του OPEN για ταινία την περίοδο των εορτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...