ΕμείςVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Εμείς αποσπάσματα  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2022 17:12

Ελένη Βαΐτσου: Η πρωταγωνίστρια στη σειρά του OPEN «Η δική μας οικογένεια»

Η Ελένη Βαΐτσου πρωταγωνιστεί στη σειρά του OPEN «Η δική μας οικογένεια», ενώ έχει αγάπη για τη Μάνη.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΕΛΕΝΗ ΒΑΪΤΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Ημιμαραθώνιος μετά κρητικής λύρας στο ΑρκαλοχώριΗμιμαραθώνιος μετά κρητικής λύρας στο ΑρκαλοχώριΣυνταγή για σπαγγέτι με πέστο βασιλικού και τοματίνια από τον Πέτρο ΣυρίγοΣυνταγή για σπαγγέτι με πέστο βασιλικού και τοματίνια από τον Πέτρο ΣυρίγοΤο «ευχαριστώ» και το «αντίο» της Ίνας ΤαράντουΤο «ευχαριστώ» και το «αντίο» της Ίνας ΤαράντουΗ Αθανασία ζει εδώ και 15 χρόνια με διαβήτη αλλά επιλέγει μια... γλυκιά ζωήΗ Αθανασία ζει εδώ και 15 χρόνια με διαβήτη αλλά επιλέγει μια... γλυκιά ζωήΚων. Ρήγος: Δεν μπορώ να ελέγξω τα πόδια μου με τον ίδιο τρόπο, η ηλικία σου αφαιρεί από αυτό που θα ήθελεςΚων. Ρήγος: Δεν μπορώ να ελέγξω τα πόδια μου με τον ίδιο τρόπο, η ηλικία σου αφαιρεί από αυτό που θα ήθελεςΟ KD explorer μας ξεναγεί στη ΣκόπελοΟ KD explorer μας ξεναγεί στη ΣκόπελοΜια βόλτα στο βασίλειο της οφθαλμαπάτης και των ψευδαισθήσεωνΜια βόλτα στο βασίλειο της οφθαλμαπάτης και των ψευδαισθήσεωνΣύρος: Ξενάγηση σε ένα από τα αρχοντικά σπίτια του νησιούΣύρος: Ξενάγηση σε ένα από τα αρχοντικά σπίτια του νησιούΤα πιο διάσημα σημεία, στολισμένα για τα Χριστούγεννα
Τα πιο διάσημα σημεία, στολισμένα για τα Χριστούγεννα Νάξος: Το κτήμα με την πιο εντυπωσιακή και ιδιαίτερη ιστορία του νησιούΝάξος: Το κτήμα με την πιο εντυπωσιακή και ιδιαίτερη ιστορία του νησιούΗ Ίνα Ταράντου μοιράζεται τα μυστικά της για τοστ και για νόστιμη και χορταστική ομελέταΗ Ίνα Ταράντου μοιράζεται τα μυστικά της για τοστ και για νόστιμη και χορταστική ομελέταΜια ημέρα με τους τροφοσυλλέκτες των ΑθηνώνΜια ημέρα με τους τροφοσυλλέκτες των Αθηνών

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...