Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 36, κύκλος 02
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ο chef προτείνει μία ανοιχτή μακαρονόπιτα με τραγανά φύλλα στη βάση και πλούσια γέμιση με πένες και λουκάνικα. Το μενού συνεχίζεται με ένα πολύ αρωματικό κοτόπουλο με ξερά φρούτα που συνοδεύεται με ένα μοναδικό ρύζι με χρυσαφένια κρούστα. Αμέσως μετά, στο τραπέζι έρχονται πατάτες στον φούρνο γεμιστές με καπνιστή πανσέτα και μοτσαρέλα, αλλά και λαχταριστές χάντρες κοκκινιστ με λαχανικά. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ο Βαγγέλης προτείνει παραδοσιακές τσέχικες πίτες με τυρί και μαρμελάδα.