Ευτυχείτε!VideoΦωτογραφίεςΣχετικά
EYTYXEITE > Μαγειρική  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 12:00

Συνταγή για σπιτικά γεμιστά ψωμάκια από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει σπιτικά γεμιστά ψωμάκια. Υλικά για την βασική ζύμη: 1 κιλό αλεύρι, 1 ½ ποτήρι νερό – όχι καυτό, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 1 κ.γ.ζάχαρη, 1 κ.γ. αλάτι, 3 κ.σ. γιαούρτι, 3 κ.σ. ελαιόλαδο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για κορμό σοκολάτας με κάστανα από την Μαρία ΕκμεκτσίογλουΣυνταγή για κορμό σοκολάτας με κάστανα από την Μαρία ΕκμεκτσίογλουΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα Λένη

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

85χρονη γιαγιά λατρεύει τον ΠΑΟΚ και πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικά βίντεο για να κρατήσει «ζωντανό» το ποντιακό ιδίωμα85χρονη γιαγιά λατρεύει τον ΠΑΟΚ και πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικά βίντεο για να κρατήσει «ζωντανό» το ποντιακό ιδίωμαΜε τη βοήθεια της κόρης της φτιάχνει βιντεάκια για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ και να ριζώσει το ποντιακό ιδίωμα.Ανδρέας Χριστοφέρος: Το θύμα επίθεσης με οξύ στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ιωάννα και περιγράφει τη δική του τραυματική εμπειρίαΑνδρέας Χριστοφέρος: Το θύμα επίθεσης με οξύ στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ιωάννα και περιγράφει τη δική του τραυματική εμπειρίαΟ Ανδρέας Χριστοφέρος που ζει στην Αγγλία μίλησε αποκλειστικά στο OPEN Weekend για την επίθεση με οξύ που δέχτηκε και το πως ο δράστης του επιτέθηκε...Κωνσταντίνος Οροκλός: Ο έμπειρος αεροπτεριστής που βουτάει στο κενό με στολή νυχτερίδαςΚωνσταντίνος Οροκλός: Ο έμπειρος αεροπτεριστής που βουτάει στο κενό με στολή νυχτερίδαςΟ Κωνσταντίνος Οροκλός μίλησε για αυτή την εμπειρία, τους κινδύνους, αλλά και τα δευτερόλεπτα αγωνίας που προσπαθεί να λύσει το μπερδεμένο αλεξίπτωτό...Ο Γιάννης Οικονόμου για την πανδημία, τα σχολεία και τα πανεπιστήμιαΟ Γιάννης Οικονόμου για την πανδημία, τα σχολεία και τα πανεπιστήμιαΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μίλησε για την πορεία της πανδημίας λέγοντας πως δεν είμαστε κοντά σε lockdown στη Θεσσαλονίκη. Επίσης,...

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή για τάρτα με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για τάρτα με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει τάρτα με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα. Υλικά για τη βάση: 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., 1 πρέζα αλάτι, 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη, 1...Συνταγή για μηλόπιτα σουφλέ με σταφίδες από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για μηλόπιτα σουφλέ με σταφίδες από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΗ συνταγή του Βαγγέλη Δρίσκα για μια πρωτότυπη μηλόπιτα σουφλέ με σταφίδες!Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 11Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 11Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει λαχταριστά κανελόνια γεμιστά με κοτόπουλο, ανθότυρο και σάλτσα μανιταριών. Στη συνέχεια δοκιμάζει μία διαφορετική...Συνταγή για σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο. Υλικά για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 1 πρέζα ζάχαρη, 1...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

85χρονη γιαγιά λατρεύει τον ΠΑΟΚ και πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικά βίντεο για να κρατήσει «ζωντανό» το ποντιακό ιδίωμα85χρονη γιαγιά λατρεύει τον ΠΑΟΚ και πρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικά βίντεο για να κρατήσει «ζωντανό» το ποντιακό ιδίωμαΜε τη βοήθεια της κόρης της φτιάχνει βιντεάκια για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ και να ριζώσει το ποντιακό ιδίωμα.Ανδρέας Χριστοφέρος: Το θύμα επίθεσης με οξύ στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ιωάννα και περιγράφει τη δική του τραυματική εμπειρίαΑνδρέας Χριστοφέρος: Το θύμα επίθεσης με οξύ στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ιωάννα και περιγράφει τη δική του τραυματική εμπειρίαΟ Ανδρέας Χριστοφέρος που ζει στην Αγγλία μίλησε αποκλειστικά στο OPEN Weekend για την επίθεση με οξύ που δέχτηκε και το πως ο δράστης του επιτέθηκε...Κωνσταντίνος Οροκλός: Ο έμπειρος αεροπτεριστής που βουτάει στο κενό με στολή νυχτερίδαςΚωνσταντίνος Οροκλός: Ο έμπειρος αεροπτεριστής που βουτάει στο κενό με στολή νυχτερίδαςΟ Κωνσταντίνος Οροκλός μίλησε για αυτή την εμπειρία, τους κινδύνους, αλλά και τα δευτερόλεπτα αγωνίας που προσπαθεί να λύσει το μπερδεμένο αλεξίπτωτό...Οι τσιγγάνοι της θάλασσας: Γενετικά μεταλλαγμένη φυλή ζει στο νερόΟι τσιγγάνοι της θάλασσας: Γενετικά μεταλλαγμένη φυλή ζει στο νερόΖουν στις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία και την Ινδονησία και βρίσκονται κάτω από το νερό χωρίς αναπνευστήρες.