Μένουμε σπίτι – Ό,τι συμβαίνειVideoΣχετικά
καθημερινά
Μένουμε σπίτι – Ό,τι συμβαίνει  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 23 Απριλίου 2020 18:14

Σωτήρης Τσιόδρας: 4 νέοι θάνατοι – 125 θύματα συνολικά – 55 νέα κρούσματα

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 55 νέα κρούσματα ενώ στους 125 ανέρχεται ο συνολικός αριθμός των συμπολιτών μας που έχουν χάσει τη ζωή τους. Συνολικά τα κρούσματα στη χώρα μας έχουν φτάσει τα 2.463.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΝΕΚΡΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
ΚΟΣΜΑΣ | 23.04.2020 19:55αντε να δούνε πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία...

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Διχασμένοι οι ειδικοί για την επαναλειτουργία των σχολείωνΔιχασμένοι οι ειδικοί για την επαναλειτουργία των σχολείωνΝίκος Χαρδαλιάς: Κλειστή η πλατεία Αγίου ΙωάννουΝίκος Χαρδαλιάς: Κλειστή η πλατεία Αγίου ΙωάννουΣωτήρης Τσιόδρας: Δεν υπήρξε στην Ελλάδα υποεκτίμηση του φαινομένουΣωτήρης Τσιόδρας: Δεν υπήρξε στην Ελλάδα υποεκτίμηση του φαινομένουΣωτήρης Τσιόδρας: Η υγιεινή των χεριών βασικό μέτρο πρόληψηςΣωτήρης Τσιόδρας: Η υγιεινή των χεριών βασικό μέτρο πρόληψηςΝίκος Χαρδαλιάς: Θα προχωράμε σταδιακά και προσεκτικά σε κάθε φάσηΝίκος Χαρδαλιάς: Θα προχωράμε σταδιακά και προσεκτικά σε κάθε φάσηΣωτήρης Τσιόδρας: Υπό έλεγχο η επιδημία στην πατρίδα μαςΣωτήρης Τσιόδρας: Υπό έλεγχο η επιδημία στην πατρίδα μαςΝίκος Χαρδαλιάς: Στοίχημα η κυκλοφορία μας με αυστηρούς κανόνεςΝίκος Χαρδαλιάς: Στοίχημα η κυκλοφορία μας με αυστηρούς κανόνεςΣωτήρης Τσιόδρας: Σταδιακά το άνοιγμα των σχολείωνΣωτήρης Τσιόδρας: Σταδιακά το άνοιγμα των σχολείωνΝίκος Χαρδαλιάς: Ισχύουν τα μέτρα και τα πρόστιμα εώς τις 4 ΜαΐουΝίκος Χαρδαλιάς: Ισχύουν τα μέτρα και τα πρόστιμα εώς τις 4 ΜαΐουΣωτήρης Τσιόδρας: 16 νέα κρούσματα – 2.506 συνολικάΣωτήρης Τσιόδρας: 16 νέα κρούσματα – 2.506 συνολικάΝίκος Χαρδαλιάς: Μέχρι τις 4 Μαΐου ισχύουν στο ακέραιο τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίαςΝίκος Χαρδαλιάς: Μέχρι τις 4 Μαΐου ισχύουν στο ακέραιο τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίαςΣωτήρης Τσιόδρας: Υπάρχουν ελπιδοφόρα μηνύματα για το φάρμακο του κορωνοϊούΣωτήρης Τσιόδρας: Υπάρχουν ελπιδοφόρα μηνύματα για το φάρμακο του κορωνοϊού

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Αποκάλυψη Δ. Καραβοκύρη: «Θα είμαι μέλος του J2US»Πρεμιέρα για το J2US στο OPEN, Σάββατο 14/2 στις 20:00Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Έ. Χριστοπούλου για Akyla: «Κάθε φορά που τον βλέπω να μιλάει, φοβάμαι πάρα πολύ»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Γ. Αρναούτογλου: «Εμφανίστηκα στο Λαζόπουλο γιατί με αγαπούσε η μαμά του Λάκη»Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην εκπομπή «Real View»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Eurovision 2026: Προβληματισμένη η Παπίλα με την παρουσία του good job Nicky - «Ο ήχος έχει θέμα»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Μάκης Βορίδης: «Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ότι πιο τοξικό έχουμε δει στη Βουλή από την εποχή Κασιδιάρη»Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε έντονη κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «ελεεινό υποκείμενο» και απαιτώντας παραιτήσεις.