Ώρα Ελλάδος 5:30VideoΦωτογραφίεςΣχετικάΌροι Διαγωνισμών
καθημερινά
Ώρα Ελλάδος 5:30 > Ρεπορτάζ  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 11:09

Ανοίγουν δοκιμαστικά το Σαββατοκύριακο οι οργανωμένες παραλίες

Με τις προδιαγραφές της ΓΓ θα ανοίξουν το Σάββατο το πρωί οι οργανωμένες παραλίες, χωρίς μουσική και αλκοολούχα ποτά, αλλά και με καταμέτρηση ατόμων.
ΠΑΡΑΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Κλειστή θα παραμείνει η παραλία Αυλάκι στο Πόρτο ΡάφτηΚλειστή θα παραμείνει η παραλία Αυλάκι στο Πόρτο ΡάφτηΦωτιά ξέσπασε στην ΟινόηΦωτιά ξέσπασε στην ΟινόηΠρόβα νυφικού για την Ανθή Βούλγαρη
Πρόβα νυφικού για την Ανθή Βούλγαρη Γεύσεις από τα παραδοσιακά χωριά του ΠηλίουΓεύσεις από τα παραδοσιακά χωριά του ΠηλίουΜειωμένες έως και 80% οι κρατήσεις στην ΠάροΜειωμένες έως και 80% οι κρατήσεις στην ΠάροΞεκίνησε η κατεδάφιση κτιρίων - Μπήκαν οι μπουλντόζες στο ΕλληνικόΞεκίνησε η κατεδάφιση κτιρίων - Μπήκαν οι μπουλντόζες στο ΕλληνικόΛιμάνι Πειραιά : Τέσσερα καράβια σαλπάρουν μέσα στην επόμενη ώραΛιμάνι Πειραιά : Τέσσερα καράβια σαλπάρουν μέσα στην επόμενη ώραΛιμάνι Πάτρας : Σήμερα τα πρώτα δρομολόγια με επιβατικό κοινόΛιμάνι Πάτρας : Σήμερα τα πρώτα δρομολόγια με επιβατικό κοινόΑπλήρωτους άφησε ο ΕΟΠΥΥ τους φαρμακοποιούςΑπλήρωτους άφησε ο ΕΟΠΥΥ τους φαρμακοποιούςΑγία Σοφία : Σήμερα η συνεδρίαση του δικαστηρίου για την επόμενη μέραΑγία Σοφία : Σήμερα η συνεδρίαση του δικαστηρίου για την επόμενη μέρα"Ανοίγει" ο τουρισμός : 11 απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό στα Χανιά"Ανοίγει" ο τουρισμός : 11 απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό στα ΧανιάΘάσος : Οι Βαλκάνιοι έδωσαν το φιλί της ζωής στον τουρισμόΘάσος : Οι Βαλκάνιοι έδωσαν το φιλί της ζωής στον τουρισμό

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει τις πιο τρυφερές χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίρα.Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 51, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 51, κύκλος 03To Σάββατο 4 Απριλίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένες ζύμες και φτιάχνει Su Burek με κιμά, με απίθανα αφράτα φύλλα και πεντανόστιμη γέμιση. Αμέσως...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΚ 4/04/26ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΚ 4/04/26Το δικό του φόρο τιμής και τις όμορφες στιγμές που έζησε ο χορευτής Δημήτρης Παπάζογλου δίπλα στη Μαρινέλλα εξομολογήθηκε στην εκπομπή. Για την...Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 26Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 26Με καυστικό χιούμορ, κλείσιμο ματιού και με βιτριολική ατάκα, η μοναδική και πολυτάλαντη Μαρία Μπακοδήμου θα αποκαλύψει τον πιο αδύναμο κρίκο!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει τις πιο τρυφερές χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίρα.Just the two of us 28/03/26Just the two of us 28/03/26Το «Just the Two of Us» ξεκινάει με το συγκινητικό ''αντίο'' του Νίκου Κοκλώνη στη σπουδαία Μαρινέλλα. Στη συνέχεια η μία και μοναδική, Άντζελα...Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Σαν Ψέμα Ι Επεισόδιο 64Ο Πέτρος και η Ζωή βρίσκονται κλειδωμένοι στο καφενείο και αναπολούν όσα έχουν περάσει οι δυο τους και η Αλίκη. Την ίδια ώρα, η Μελίνα αφήνει...Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 26Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος - Επεισόδιο 26Με καυστικό χιούμορ, κλείσιμο ματιού και με βιτριολική ατάκα, η μοναδική και πολυτάλαντη Μαρία Μπακοδήμου θα αποκαλύψει τον πιο αδύναμο κρίκο!