Ευτυχείτε!VideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
EYTYXEITE > Μαγειρική  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 11:39

Συνταγή για «αρέπας με μοσχάρι» από τη Μάρλεν

Η Μάρλεν μαγειρεύει «αρέπας με μοσχάρι» από την Περουβιανή κουζίνα. Υλικά για το μοσχάρι: 1 κιλό κιλότο, 3 πιπεριές χρωματιστές, 1 καρότο, 2 κρεμμύδια λευκά, 2 φλ. χυμό ντομάτας, 2 κουταλιές πελτέ, 4 σκ. σκόρδο, 2 φλ. νερό, 3 κ.σ. καπνιστή πάπρικα, 1 κ.σ. κύμινο, 1 κ.σ. ρίγανη, αλάτι, ελαιόλαδο. Υλικά για αρέπα: 2 φλ. καλαμποκάλευρο, 1 φλ. ζεστό νερό, 1 κ.σ. βούτυρο, αλάτι, αβοκάντο μαλακό.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΜΑΡΛΕΝ
  Διαβάστε στο ethnos.gr: Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ξεκίνησε η επέλαση του χιονιά - Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Σταύρος Βαρθαλίτης: Το περίμενα ότι θα κερδίσωΣταύρος Βαρθαλίτης: Το περίμενα ότι θα κερδίσωΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα Λένη

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Κεντρικό δελτίο 21/01/2022Κεντρικό δελτίο 21/01/2022Ανησυχία στους επιστήμονες από τη νέα παραλλαγή της Όμικρον. Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για μεταδοτικότητα και νοσηρότητα. Πού εντοπίστηκαν τα...Ένα τραγούδι ακόμα, με τον Γιώργο Θεοφάνους | Δέσποινα Βανδή, Λούκας ΓιώρκαςΈνα τραγούδι ακόμα, με τον Γιώργο Θεοφάνους | Δέσποινα Βανδή, Λούκας ΓιώρκαςΗ Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν, αλλά και νέα τραγούδια που ξεχωρίζουν, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο...Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 67Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 67Η αποκάλυψη της σχέσης του Ανδρέα και της Μαρίνας τους φέρνει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια για τις ζωές τους, ενώ η Λουκία κι ο Νικόλας πιασμένοι...Πορεία συμπαράστασης «Μαζί με τη Γεωργία – Όχι στη συγκάλυψη»Πορεία συμπαράστασης «Μαζί με τη Γεωργία – Όχι στη συγκάλυψη»Στο πλευρό της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη και όλων των θυμάτων της έμφυλης βίας, οι γυναίκες έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Καιρός 21/01/2022: Έρχεται ψύχος και χιόνιαΚαιρός 21/01/2022: Έρχεται ψύχος και χιόνιαΞεκινάει σιγά σιγά η αλλαγή του καιρού και από τα δυτικά και βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη.Πώς γίνεται σωστά η ανακύκλωσηΠώς γίνεται σωστά η ανακύκλωσηΟ Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης αναφέρθηκε στο βίντεο για τον τρόπο της σωστής ανακύκλωσης.Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 67Η τελευταία ώρα | Επεισόδιο 67Η αποκάλυψη της σχέσης του Ανδρέα και της Μαρίνας τους φέρνει όλους αντιμέτωπους με την αλήθεια για τις ζωές τους, ενώ η Λουκία κι ο Νικόλας πιασμένοι...Ο 28χρονος ζαχαροπλάστης – youtuber από την Αριδαία με τους 243.000 συνδρομητέςΟ 28χρονος ζαχαροπλάστης – youtuber από την Αριδαία με τους 243.000 συνδρομητέςΟ Δημήτρης Μιχαηλίδης σπούδασε παιδαγωγικό, αλλά τον κέρδισε η… κουζίνα.