EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 12:00Συνταγή για ατομικά τιραμισού με βύσσινο και amaretto από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει ατομικά τιραμισού με βύσσινο και amaretto. Υλικά: 2 βάζα βύσσινο, 4 κ.σ. ζάχαρη, 3 κ.σ. κορν φλάουρ, 8 κ.σ. amaretto, 200 γρ. μπισκότα (σαβαγιάρ) 400 ml κρύο εσπρέσο ή στιγμιαίο καφέ, 500 γρ. mascarpone, 10 κ.σ. ζάχαρη άχνη, 500 ml κρέμα γάλακτος, κακάο σε σκόνη, σοκολάτα υγείας θρυμματισμένη και λίγα φύλλα δυόσμου.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ