Ευτυχείτε!VideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
EYTYXEITE > Μαγειρική  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 12:00

Συνταγή για ατομικά τιραμισού με βύσσινο και amaretto από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει ατομικά τιραμισού με βύσσινο και amaretto. Υλικά: 2 βάζα βύσσινο, 4 κ.σ. ζάχαρη, 3 κ.σ. κορν φλάουρ, 8 κ.σ. amaretto, 200 γρ. μπισκότα (σαβαγιάρ) 400 ml κρύο εσπρέσο ή στιγμιαίο καφέ, 500 γρ. mascarpone, 10 κ.σ. ζάχαρη άχνη, 500 ml κρέμα γάλακτος, κακάο σε σκόνη, σοκολάτα υγείας θρυμματισμένη και λίγα φύλλα δυόσμου.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για αρωματική τάρτα με κοτόπουλο, βασιλικό και ντοματίνια από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αρωματική τάρτα με κοτόπουλο, βασιλικό και ντοματίνια από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα Λένη

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Just the two of us 5/04/2026Just the two of us 5/04/2026Στο 7ο Live, το κέφι απογειώνεται με ξεχωριστές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνει στο πιο λαμπερό stage της...STAN και Β. Κονιτόπουλος στήνουν νησιώτικο πάρτι στο «J2US»STAN και Β. Κονιτόπουλος στήνουν νησιώτικο πάρτι στο «J2US»Νησιώτικα τραγούδια από STAN και Β. ΚονιτόπουλοΑνατροπή στο «J2US» | Κανένα ζευγάρι δεν αποχωρεί αυτήν την εβδομάδαΑνατροπή στο «J2US» | Κανένα ζευγάρι δεν αποχωρεί αυτήν την εβδομάδαΚαμία αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο «J2US», όπως ανακοίβωσε ο Νίκος ΚοκλώνηςΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει τις πιο τρυφερές χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Just the two of us 5/04/2026Just the two of us 5/04/2026Στο 7ο Live, το κέφι απογειώνεται με ξεχωριστές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Λευτέρης Πανταζής ανεβαίνει στο πιο λαμπερό stage της...Ανατροπή στο «J2US» | Κανένα ζευγάρι δεν αποχωρεί αυτήν την εβδομάδαΑνατροπή στο «J2US» | Κανένα ζευγάρι δεν αποχωρεί αυτήν την εβδομάδαΚαμία αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα στο «J2US», όπως ανακοίβωσε ο Νίκος ΚοκλώνηςSTAN και Β. Κονιτόπουλος στήνουν νησιώτικο πάρτι στο «J2US»STAN και Β. Κονιτόπουλος στήνουν νησιώτικο πάρτι στο «J2US»Νησιώτικα τραγούδια από STAN και Β. ΚονιτόπουλοΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΣυνταγή για χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίραΟ Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει τις πιο τρυφερές χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι με μπίρα.