My Greece > Εκπομπές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2020 21:54

My Greece | Πήλιο | Μέρος Β’

Το My Greece συνεχίζει το ταξίδι του στο γραφικό Πήλιο. Η Δέσποινα Βανδή φτάνει στη Ζαγορά, το μεγαλύτερο και πιο ιστορικό χωριό του Πηλίου. Εκεί μαζεύει μήλα μαζί με τους ντόπιους παραγωγούς και μαθαίνει την ιστορία του αρχαιότερου εν λειτουργία συνεταιρισμού της χώρας. Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μαζί με την Δέσποινα πεντανόστιμα πιάτα: Μηλόπιτα με crumble κανέλας και πατάτες γκρατινέ με βασιλομανίταρα. Τέλος, η Δέσποινα Βανδή κάνει ιππασία ακολουθώντας τα βήματα των θρυλικών Κενταύρων, που συνέδεσαν το όνομά τους με το βουνό του Πηλίου.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Οι βόλτες με άλογα στο ΠήλιοΟι βόλτες με άλογα στο ΠήλιοMy Greece  | Νάξος | Μέρος Α'My Greece | Νάξος | Μέρος Α'My Greece | Νάξος | Μέρος Β'My Greece | Νάξος | Μέρος Β'My Greece  | Πήλιο | Μέρος Α’My Greece | Πήλιο | Μέρος Α’My Greece | ΤήνοςMy Greece | ΤήνοςMy Greece | ΜύκονοςMy Greece | ΜύκονοςMy Greece | Κύθνος | Μέρος Β’My Greece | Κύθνος | Μέρος Β’My Greece | Κύθνος | Μέρος Α’My Greece | Κύθνος | Μέρος Α’My Greece | ΣκύροςMy Greece | ΣκύροςMy Greece | Ρόδος, το νησί των ΙπποτώνMy Greece | Ρόδος, το νησί των ΙπποτώνMy Greece | Μονεμβασιά, η Καστροπολιτεία με την μοναδική ατμόσφαιρα και ομορφιάMy Greece | Μονεμβασιά, η Καστροπολιτεία με την μοναδική ατμόσφαιρα και ομορφιάMy Greece | Θεσσαλονίκη, η νύμφη του Θερμαϊκού | Μέρος Β'My Greece | Θεσσαλονίκη, η νύμφη του Θερμαϊκού | Μέρος Β'My Greece | Θεσσαλονίκη, η νύμφη του Θερμαϊκού | Μέρος Α'My Greece | Θεσσαλονίκη, η νύμφη του Θερμαϊκού | Μέρος Α'My Greece | Σύμη, ο μεγαλύτερος διατηρητέος νεοκλασικός οικισμός της ΕλλάδαςMy Greece | Σύμη, ο μεγαλύτερος διατηρητέος νεοκλασικός οικισμός της ΕλλάδαςMy Greece | Χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία | Μέρος Β'My Greece | Χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία | Μέρος Β'My Greece | Χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία | Μέρος Α΄My Greece | Χανιά, μία πόλη με μοναδική ομορφιά και πλούσια ιστορία | Μέρος Α΄

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Καιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΚαιρός 26/12/2025: Άστατος καιρός για σήμεραΜε άστατο και κατά τόπους επιβαρυμένο καιρό θα κυλήσει η σημερινή ημέρα καθώς βαρομετρικό χαμηλό από την κεντρική Μεσόγειο αναμένεται να επηρεάσει τη...