EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 12:02Συνταγή για γαλατόπιτα με άρωμα πορτοκαλιού από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει γαλατόπιτα με άρωμα πορτοκαλιού. Υλικά: 1 πακέτο χωριάτικο φύλλο, 2 λίτρα γάλα πλήρες, 1 κούπα ζάχαρη, 50 γρ. βούτυρο, 350 γρ. αλεύρι, 2 κρόκους αυγών, 1 πορτοκαλί ψιλοκομμένο, 1 πορτοκάλι χυμό και ξύσμα, βούτυρο για τα φύλλα. Υλικά για το πασπάλισμα: ζάχαρη άχνη, ζάχαρη κρυσταλλική, κανέλα.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Συνταγή για κανελόνια μπολονέζ με σπανάκι και μπεσαμέλ από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη μαγειρεύει κανελόνια μπολονέζ με σπανάκι και μπεσαμέ. Υλικά για την μπεσαμέλ: 150 γρ. βούτυρο, 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, 1 ½ λίτρο γάλα...
Συνταγή για τούρτα βασιλόπιτα από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη μας φτιάχνει λαχταριστή τούρτα βασιλόπιτα. Υλικά: 5 αυγά, 200 γρ. κουβερτούρα, 250 γρ. βούτυρο, 250 γρ. ζάχαρη άχνη, 2 βανίλιες, 300...
Συνταγή για κινέζικο κοτόπουλο με noodles από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει κινέζικο κοτόπουλο με noodles. Υλικά: 1 πακέτο noodles 375 γρ., 3 φιλετάκια κοτόπουλο, 2-3 πιπεριές χρωματιστές, μανιτάρια...
Συνταγή για σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο. Υλικά για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 1 πρέζα ζάχαρη, 1...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ