Ευτυχείτε!VideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
EYTYXEITE > Μαγειρική  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 12:48

Συνταγή για λαζάνια κοτόπουλο με πλούσια σάλτσα ντομάτας από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη μαγειρεύει λαζάνια κοτόπουλο με πλούσια σάλτσα ντομάτας. Υλικά: 1 πακέτο λαζάνια, 1 ½ κιλό φιλέτο κοτόπουλο, 100 ml ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 πιπεριές κόκκινες, 2 καρότα, 1 πράσο, 1 πακέτο μανιτάρια, 100 ml λευκό κρασί, 2 βάζα KYKNOS τομάτες τριμμένες, 1 κ.σ. τοματοπολτό, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, θυμάρι, βασιλικό. Υλικά για μπεσαμέλ: 100 γρ. βούτυρο, 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1000 ml γάλα πλήρες, αλάτι, μοσχοκάρυδο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Υλικά για την σύνθεση: Τριμμένη φρυγανιά, 250 γρ. παρμεζάνα, μοτσαρέλα σε κυβάκια, φρέσκα φύλλα βασιλικού, 1 μεγάλη ντομάτα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
Μαρία Στασινοπούλου | Πριν από 1819 ημέρεςΠου μπορώ να δω ολόκληρη την εκτέλεση της συνταγής ευχαριστώ

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Μάρα Μεϊμαρίδη: Το ρόδι του ΜαρκίωναΜάρα Μεϊμαρίδη: Το ρόδι του ΜαρκίωναΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για ιταλικά cannoli με κρέμα και βερίκοκα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μελιτζάνες ακορντεόν από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για γαλατόπιτα με μυζήθρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για αυθεντική καρμπονάρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για σοκολατένιο εκμέκ κανταΐφι από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για παγωτό μπισκότο χωρίς παγωτομηχανή σε δύο εκδοχές από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μπέργκερ κοτόπουλου ιταλικά με μοτσαρέλα και πέστο από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για καλτσόνε με αλλαντικά και τυριά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πικάντικο σουφλέ πατάτας με κιμά από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα ΛένηΣυνταγή για πάστα φλώρα από την Κατερίνα Λένη

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.Chef στην κουζίνα σας 20/12/25Chef στην κουζίνα σας 20/12/25To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 26, κύκλος 03Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | επεισόδιο 26, κύκλος 03Tην Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με φαρφάλες με πέστο σπανάκι και γαρίδες, μία ξεχωριστή μακαρονάδα με ιδιαίτερη γεύση. Ο chef ψήνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά στον φούρνοΟ Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει μία ιδιαίτερη χοιρινή τηγανιά στον φούρνο.Ν. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΝ. Λοτσάρη: Έχω απαγορεύσει από τον σύντροφό μου να με ζηλεύειΗ Νίνα Λοτσάρη μιλά για τον σύντροφό της.Chef στην κουζίνα σας 20/12/25Chef στην κουζίνα σας 20/12/25To Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με κατακόκκινες χριστουγεννιάτικες κρέπες. Φτιάχνει ένα γιορτινό στεφάνι με μπαλίτσες τυριών. Ψήνει...Συνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΣυνταγή για αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τους πιο αφράτους και βουτυράτους κουραμπιέδες.