Καλοκαίρι #notVideoΣχετικά
καθημερινά
Καλοκαίρι not συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 10:56

Συνταγή για cheesecake σοκολάτα-μπανάνα από τον Γιώργο Πορφύρη

Ο Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει cheesecake σοκολάτα-μπανάνα. Υλικά για την βάση: 1 συσκευασία πουράκια μεγάλη, 2 κ.σ. ζεστή πραλίνα φουντουκιού. Υλικά για την κρέμα: 1 κιλό τυρί κρέμα light, 1 ζαχαρούχο γάλα. Για το τελείωμα: 500 γρ. κουβερτούρα σοκολάτα σε νιφάδες, ζεστό νερό, 2 μπανάνες.

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Υγιεινά smoothies με την Μαρία Λουίζα ΒούρουΥγιεινά smoothies με την Μαρία Λουίζα ΒούρουΣυνταγή για δροσερή μακαρονοσαλάτα με κριθαράκι και μπιφτέκι γαλοπούλας από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για δροσερή μακαρονοσαλάτα με κριθαράκι και μπιφτέκι γαλοπούλας από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για μπέργκερ με κοτόπουλο πανέ και γλυκιά μουστάρδα
Συνταγή για μπέργκερ με κοτόπουλο πανέ και γλυκιά μουστάρδα Συνταγή για κεφτέδες με λουκάνικο, ρύζι και γιαούρτιΣυνταγή για κεφτέδες με λουκάνικο, ρύζι και γιαούρτιΣυνταγή για δροσερή μακαρονοσαλάτα με ξεροψημένο μπέικονΣυνταγή για δροσερή μακαρονοσαλάτα με ξεροψημένο μπέικονΣυνταγή για χοιρινά σνίτσελ με σάλτσα τυριού και ντοματίνιαΣυνταγή για χοιρινά σνίτσελ με σάλτσα τυριού και ντοματίνιαΣυνταγή για γεμιστούς κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και σάλτσαΣυνταγή για γεμιστούς κολοκυθοκεφτέδες με φέτα και σάλτσαΣυνταγή για γεμιστά μπιφτέκια φούρνου  με κασέρι και οφτές πατάτεςΣυνταγή για γεμιστά μπιφτέκια φούρνου με κασέρι και οφτές πατάτεςΣυνταγή για λαζάνια κοκκινιστά με μοσχάρι και γραβιέρα από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για λαζάνια κοκκινιστά με μοσχάρι και γραβιέρα από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για κοτόπουλο σε κουρκούτι με σκορδαλιά και παντζάρια από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για κοτόπουλο σε κουρκούτι με σκορδαλιά και παντζάρια από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για αρνάκι με αρακά και άνηθο από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για αρνάκι με αρακά και άνηθο από τον Γιώργο Πορφύρη

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Γιώργος Μπότας: «Είμαι στα μπλόκα και χωρίς να το ξέρω μου δέσμευσαν τους λογαριασμούς»Γιώργος Μπότας: «Είμαι στα μπλόκα και χωρίς να το ξέρω μου δέσμευσαν τους λογαριασμούς»«Δεσμεύουν τα λεφτά μας χωρίς λόγο και θέλουν διάλογο;», ρωτάει με αγανάκτηση ο Γιώργος Μπότας.Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Χριστούγεννα: Αποκλειστικό! - Δευτέρα στις 21:00 στο OPENΧριστούγεννα: Αποκλειστικό! - Δευτέρα στις 21:00 στο OPENΗ πρόταση του OPEN για ταινία την περίοδο των εορτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 25/12/25Εκατομμύρια Χριστιανοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη γιορτάζουν σήμερα τα Χριστούγεννα, με ελπίδα και ευχή όλων, για ειρήνη. Οι αγρότες το είπαν και το...Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 26/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 26/12/25Να κλείσουν ξανά τους δρόμους μέχρι την πρωτοχρονιά, ετοιμάζονται οι αγρότες και καταγγέλλουν πιέσεις και υποσχέσεις από «γαλάζιους» βουλευτές για να...Χριστούγεννα: Αποκλειστικό! - Δευτέρα στις 21:00 στο OPENΧριστούγεννα: Αποκλειστικό! - Δευτέρα στις 21:00 στο OPENΗ πρόταση του OPEN για ταινία την περίοδο των εορτών.