Έλα, χαμογέλαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
Έλα χαμογέλα-συνταγές  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Κυριακή 03 Ιανουαρίου 2021 12:15

Συνταγή για νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο Pastry chef, Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από την βασιλόπιτα, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα – Κουκουνάρα leftover. Υλικά: ½ κιλό βασιλόπιτα τύπου κέικ, 250 γρ. κουραμπιέδες, 250 γρ. μελομακάρονα, 250 γρ. βούτυρο, 150 γρ. σοκολάτα λιωμένη. Υλικά για τη διακόσμηση: Δημητριακά σοκολάτας, ζάχαρη άχνη.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Έρευνα: Πώς θα τον οδηγήσεις σε συγκατοίκησηΈρευνα: Πώς θα τον οδηγήσεις σε συγκατοίκησηΣυνταγή για εύκολα και γρήγορα σοκολατάκια από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για εύκολα και γρήγορα σοκολατάκια από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για παπαρδέλες με μοσχάρι, μανιτάρια και λευκή σάλτσα από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για παπαρδέλες με μοσχάρι, μανιτάρια και λευκή σάλτσα από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για σουφλέ σοκολάτας με παγωτό κεράσι από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για σουφλέ σοκολάτας με παγωτό κεράσι από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για κεφτεδάκια της γιαγιάς μαγειρεμένα σε σάλτσα ντομάτας από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για κεφτεδάκια της γιαγιάς μαγειρεμένα σε σάλτσα ντομάτας από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για Banoffee με σιρόπι σοκολάτας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για Banoffee με σιρόπι σοκολάτας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για μιλφείγ παγωτό φράουλας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για μιλφείγ παγωτό φράουλας από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά με τρίχρωμες πιπεριές από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για χοιρινή τηγανιά με τρίχρωμες πιπεριές από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για λουκουμάδες cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για λουκουμάδες cheesecake από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για σπαλομπριζόλα με πουρέ πατάτας από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για σπαλομπριζόλα με πουρέ πατάτας από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για παϊδάκια προβατίνας σε κρούστα μυρωδικών με λαχανικά εποχής από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για παϊδάκια προβατίνας σε κρούστα μυρωδικών με λαχανικά εποχής από τον Γιώργο ΠαπακώσταΣυνταγή για μωσαϊκό τιραμισού από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για μωσαϊκό τιραμισού από τον Χρήστο Βέργαδο

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Σε ποιους αφήνει την περιουσία του ο Τόλης ΒοσκόπουλοςΣε ποιους αφήνει την περιουσία του ο Τόλης ΒοσκόπουλοςΟι κληρονόμοι της διαθήκης του.Κεντρικό δελτίο 28/07/2021Κεντρικό δελτίο 28/07/2021Νέα μεγάλη φωτιά στο Σούλι Πατρών, εκκενώθηκε το χωριό, στα σπίτια οι φλόγες. Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ από Σεπτέμβριο στα σχολεία...Καλοκαίρι #not 28/07/2021Καλοκαίρι #not 28/07/2021Τις προβλέψεις της για τον κορωνοϊό, αλλά και για την πορεία γνωστών προσώπων της τηλεόρασης, όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Ιωάννα Μαλέσκου και η Φαίη...Έκτακτο Δελτίο: Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα – Εκκενώθηκε το ΣούλιΈκτακτο Δελτίο: Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα – Εκκενώθηκε το ΣούλιΠυρκαγιά ξέσπασε στην Πάτρα με αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο οικισμός Σούλι

ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή για μηλόπιτα τριαντάφυλλο από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για μηλόπιτα τριαντάφυλλο από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει μηλόπιτα τριαντάφυλλο. Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας, 3 μήλα, 1 λίτρο νερό, χυμό από 1 λεμόνι. Για την κρέμα καρυδιού: 150 γρ....Συνταγή για σφηνάκια μπισκότου από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για σφηνάκια μπισκότου από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σφηνάκια μπισκότου. Υλικά: 250 γρ. βούτυρο, 250 γρ. καστανή ζάχαρη, 150 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 500 γρ. αλεύρι, 2 αβγά, 2...Συνταγή για Christmas Leftovers, με spring rolls και after year salad από τον chef Χάρη ΜπονάνοΣυνταγή για Christmas Leftovers, με spring rolls και after year salad από τον chef Χάρη ΜπονάνοΟ chef Χάρης Μπονάνος φτιάχνει Christmas Leftovers, με spring rolls και after year salad. Υλικά για spring rolls: 12 φύλλα, 300 γρ. ξεψαχνισμένο...Συνταγή για «τσουνάμι» κέικ με μανταρίνι από τον Χρήστο ΒέργαδοΣυνταγή για «τσουνάμι» κέικ με μανταρίνι από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει «τσουνάμι» κέικ με μανταρίνι. Υλικά για το κέικ: 220 γρ. βούτυρο, 300 γρ. ζάχαρη, 3 αυγά, 2 κρόκους, 320 ml γάλα, 320 γρ....

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Καιρός 27/07/2021: Μελτέμια και ζέστη σήμερα, καύσωνας διαρκείας από αύριοΚαιρός 27/07/2021: Μελτέμια και ζέστη σήμερα, καύσωνας διαρκείας από αύριοΗλιοφάνεια σε όλη τη χώρα και τοπικές συννεφιές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα, ενώ...Καλοκαίρι #not 28/07/2021Καλοκαίρι #not 28/07/2021Τις προβλέψεις της για τον κορωνοϊό, αλλά και για την πορεία γνωστών προσώπων της τηλεόρασης, όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Ιωάννα Μαλέσκου και η Φαίη...Έκτακτο Δελτίο: Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα – Εκκενώθηκε το ΣούλιΈκτακτο Δελτίο: Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα – Εκκενώθηκε το ΣούλιΠυρκαγιά ξέσπασε στην Πάτρα με αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο οικισμός ΣούλιΣυνταγή για κολοκυθάκια με κιμά στο φούρνο και σάλτσα λεμονιού από τον Γιώργο ΠορφύρηΣυνταγή για κολοκυθάκια με κιμά στο φούρνο και σάλτσα λεμονιού από τον Γιώργο ΠορφύρηΚολοκυθάκια με κιμά στο φούρνο και σάλτσα λεμονιού φτιάχνει ο Γιώργος Πορφύρης. Υλικά: 10 μεγάλα κολοκύθια, 1 κιλό κιμά, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1...