EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 12:08Συνταγή για πρασόπιτα με πικάντικο ντιπ φέτας από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει πρασόπιτα με πικάντικο ντιπ φέτας. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας, 6 μεγάλα πράσα, 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, 1 σκελίδα σκόρδο, 2 καρότα, μαϊντανό, άνηθο, 2 αυγά, 200 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη, 1 χούφτα τριμμένη φρυγανιά, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ελαιόλαδο για το σοτάρισμα και τα φύλλα, σουσάμι για το πασπάλισμα. Για το ντιπ φέτας: 80 γρ. λιαστή ντομάτα, 200 γρ. φέτα, 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, μπούκοβο, 50 ml ελαιόλαδο, γλυκιά πάπρικα, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φρέσκος άνηθος.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Συνταγή για ποικιλίες Hot dog με λουκάνικα και κοτόπουλο από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει ποικιλίες Hot dog με λουκάνικα και κοτόπουλο. Υλικά: 10-15 ψωμάκια Hot dog, λουκάνικα της αρέσκειάς σας, 1 βάζο πίκλες...
Συνταγή για ρολό κιμά γεμιστό με baby πατατούλες από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει ρολό κιμά γεμιστό με baby πατατούλες. Υλικά: 600 γρ. ανάμεικτο κιμά, 2-3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, 1 αυγό, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα...
Συνταγή για τάρτα σοκολάτας με καραμελωμένα φουντούκια από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει τάρτα σοκολάτας με καραμελωμένα φουντούκια. Υλικά για τη βάση της τάρτας: 210 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. , 25 γρ. κακάο άγλυκο, 35 γρ....
Συνταγή για κανελόνια μπολονέζ με σπανάκι και μπεσαμέλ από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη μαγειρεύει κανελόνια μπολονέζ με σπανάκι και μπεσαμέ. Υλικά για την μπεσαμέλ: 150 γρ. βούτυρο, 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, 1 ½ λίτρο γάλα...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ