Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 2
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει το τέλειο ψητό κοτόπουλο με ένα ξεχωριστό γλάσο και λαχανικά. Δείχνει τα μυστικά μιας πρωτότυπης αφράτης ζύμης κουρού και ψήνει λαχταριστή ζαμπονοτυρόπιτα. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» φτιάχνει μία αρωματική σαλάτα με κολοκυθάκια, γιαούρτι και ποικιλία μυρωδικών ενώ στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ετοιμάζει σοκολατένια καλτσόνε με πραλίνα φουντουκιού και cookies.
Ria
| 28.01.2021 00:16Τελειες οι συνταγες! Θα τις φτιαξουμε.
Εχω και μια ασχετη απορια. Πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται στο 5:28? γιατι εχω κανει σαζαμ και εχω ψαξει στιχους αλλα δε μου εμφανιζει το σωστο. Μου εχει κολλησει!!