Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 16:44 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 8 Το μενού του Βαγγέλη Δρίσκα περιλαμβάνει νόστιμες κροκέτες πατάτας με σαλάμι και τυριά και το πιο νόστιμο μπέργκερ με το αυθεντικό αμερικάνικο τραγανό φιλέτο κοτόπουλου. Για γλυκό ο Βαγγέλης ετοιμάζει την πιο εύκολη και βελούδινη μους σοκολάτας που φτιάχνεται με 2 μόνο υλικά!
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 40 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 39 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 38 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 37 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 36 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 35 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 34 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 33 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 32 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 31 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 30
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 9 Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μια χορτοφαγική εκδοχή της σάλτσας μπολονέζ για ταλιατέλες, δείχνει πώς φτιάχνεται η Pinsa Romana, μία πίτσα με ιστορία,... Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 6 Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ένα κλασσικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας: μοσχαράκι στη γάστρα με λεμόνι και μουστάρδα. Στη συνέχεια φτιάχνει μία... Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 10 Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κόκορα παστιτσάδα, το εμβληματικό πιάτο της κερκυραϊκής κουζίνας. Φτιάχνει αυγά με πατάτες με ένα διαφορετικό τρόπο και... Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 7 Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει χορτοφαγικά λαζάνια με γέμιση σπανακόπιτας, δείχνει πώς μπορούμε να μαγειρέψουμε φιλέτο ψαριού με ελιές, λεμόνι και κάπαρη...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ