Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα   Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 16:27

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 10

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κόκορα παστιτσάδα, το εμβληματικό πιάτο της κερκυραϊκής κουζίνας. Φτιάχνει αυγά με πατάτες με ένα διαφορετικό τρόπο και στη συνέχεια ένα λαχταριστό σαγανάκι πιπεριές με τυροκαυτερή. Το επεισόδιο κλείνει με την Σπάτουλα Καλαμπάκας, ένα ξεχωριστό και πεντανόστιμο γλυκό με πρωταγωνιστές τα καρύδια και την κρέμα!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
Αντρουλλα Χρυσοστόμου | Πριν από 1788 ημέρεςΚαλημέρα σας από την Κύπρο
ΒΑΣΩ ΚΑΝΤΖΟΥ | Πριν από 1792 ημέρεςΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΙΕΣ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΗ

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

Συνταγή για Σπάτουλα Καλαμπάκας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΣυνταγή για Σπάτουλα Καλαμπάκας από τον Βαγγέλη ΔρίσκαΚάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 90 κύκλος 02Κάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 90 κύκλος 02Κάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 89 κύκλος 02Κάθε μέρα Chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 89 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 88 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 88 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 87 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 87 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 86 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 86 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 85 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 85 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 84 κύκλος 02

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 84 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 83 κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 83 κύκλος 02 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 82 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 82 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 81 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 81 κύκλος 02Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 80 κύκλος 02
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 80 κύκλος 02

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.Καθαρές κουβέντες 22/12/25Καθαρές κουβέντες 22/12/25Ο Κώστας Ανεστίδης μίλησε για τον έλεγχο που γίνεται στα οικονομικά του, τονίζοντας πως τον «χτυπάνε» επειδή είναι ο συνδετικός κρίκος για τα μπλόκα....Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/12/25Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων 22/12/25Στην 10η Τριμερή Σύνοδο Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ μετεχει σημερα ο πρωθυπουργός. Αντιπαράθεση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης πυροδότησε η υπόθεση του...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Συνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΣυνταγή για ψητό χοιρινό κότσι με τραγανές πατάτεςΟ Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει το πιο ζουμερό ψητό χοιρινό κότσι με ξεχωριστές τραγανές πατάτες.GRANDE LEAGUE 21/12/25GRANDE LEAGUE 21/12/25Η κυριακάτικη δράση ξεκινάει στον απόηχο της μεγάλης γκέλας του Ολυμπιακού. Χωρίς τον αρχισκόρερ της, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ...Συνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΣυνταγή για κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα από τον Νικόλα ΚαρβέλαΟ Νικόλας Καρβέλας ετοιμάζει κοτόπιτα με πράσο και γραβιέρα. Υλικά: 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο, 700 γρ. κιμά κοτόπουλο, 3 πράσα μεγάλα ψιλοκομμένα, 2...Συνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΣυνταγή για γιορτινή γαλοπούλαΟ Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει ό,τι χρειάζεται για να ψήσουμε στην εντέλεια την κλασική γιορτινή γαλοπούλα.