Έλα χαμογέλα-συνταγές Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Κυριακή 07 Φεβρουαρίου 2021 12:40Συνταγή για «τσουνάμι» κέικ με μανταρίνι από τον Χρήστο Βέργαδο
Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει «τσουνάμι» κέικ με μανταρίνι. Υλικά για το κέικ: 220 γρ. βούτυρο, 300 γρ. ζάχαρη, 3 αυγά, 2 κρόκους, 320 ml γάλα, 320 γρ. αλεύρι, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 1 πρέζα αλάτι, ξύσμα από 4 μανταρίνια. Υλικά για τη ρευστή σοκολάτα: 350 γρ. πραλίνα σοκολάτας, 150 γρ. γάλα, πολύχρωμη τρούφα.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Συνταγή για τριαντάφυλλα σοκολάτας από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ pastry chef Χρήστος Βέργαδος μας ετοιμάζει τριαντάφυλλα σοκολάτας. Υλικά: 200 γρ. μαύρη σοκολάτα, 100 γρ. γλυκόζη, ½ κιλό φράουλες, 250 λευκή...
Συνταγή για μηλόπιτα τριαντάφυλλο από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει μηλόπιτα τριαντάφυλλο. Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας, 3 μήλα, 1 λίτρο νερό, χυμό από 1 λεμόνι. Για την κρέμα καρυδιού: 150 γρ....
Συνταγή για μοσχαρίσια φιλετάκια με σάλτσα λεμονιού από τον Γιώργο ΠαπακώσταΟ chef Γιώργος Παπακώστας μαγειρεύει μοσχαρίσια φιλετάκια με σάλτσα λεμονιού. Υλικά: 500 γρ. φιλετάκια μόσχου, 60 γρ. αλεύρι, 20 γρ. κρεμμύδι, 10 γρ....
Συνταγή για νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά από τον Χρήστο ΒέργαδοΟ Pastry chef, Χρήστος Βέργαδος ετοιμάζει νοστιμότατο γλυκό από ότι έχει μείνει από την βασιλόπιτα, τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα – Κουκουνάρα...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ