Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2021 16:30 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 22 Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ετοιμάζει ψάρι α λα σπετσιώτα με τσιπούρες, μας «ταξιδεύει» στην Ασία για να δοκιμάσουμε τα dan dan noodles, δηλαδή noodles με κιμά και πιπεριές. Επίσης, μαθαίνουμε πώς να κάνουμε σωστά ένα γιουβέτσι με μοσχαρίσιο κρέας και όλα τα μυστικά για την πιο νόστιμη κρεατόσουπα, ενώ φτιάχνουμε και σοκολατένια μπισκοτότουρτα.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
αυτ. αναπαραγωγή
Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 37 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 36 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 35 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 34 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 33 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 32 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 31 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 30 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 29 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 28 Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 27
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 23 Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ένα υπέροχο κοτόπουλο στο φούρνο με τραγανή κρούστα γιαουρτιού και πολλά αρωματικά και το σερβίρει με μια σούπερ αρωματική... Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 21 Ο Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει στριφτά τυροκούλουρα με δύο λαχταριστές γεμίσεις, μας «ταξιδεύει» στη Λευκάδα για να δοκιμάσουμε το ξακουστό μοσχαράκι... Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 24 Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλου, ζυμωμένα με βρώμη, που τα σερβίρει με μια ωραία σαλάτα με γλυκοπατάτες, παντζάρια και φέτα.... Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 20 Κινέζικο καραμελωμένο κοτόπουλο, σερβιρισμένο με λαχανικά και με ρύζι, ρουμελιώτικο κοντοσούβλι μαγειρεμένο αλλιώς, στο χαρτί, με δύο γαρνιτούρες:...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ