EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 12:18Συνταγή για ραβιόλι γεμιστό με ρικότα, σπανάκι και κρόκο αυγού από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει ραβιόλι γεμιστό με ρικότα, σπανάκι και κρόκο αυγού. Υλικά για φρέσκια πάστα: 250 γρ. αλεύρι τύπου 00, 150 γρ. σιμιγδάλι πολύ ψιλό, 1 πρέζα αλάτι, λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, 4 αυγά, 4 κρόκοι αυγού. Υλικά για τη γέμιση: 500 γρ. ρικότα, 500 γρ. σπανάκι, 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, φρέσκο μαϊντανό, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μοσχοκάρυδο, ξύσμα από 1 λεμόνι, 1 κρόκο αυγού για κάθε ραβιόλι. Υλικά για την σύνθεση: Βούτυρο, 200 γρ. παρμεζάνα σε κομμάτι, φύλλα φρέσκου φασκόμηλου, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο ζωμό από τα ραβιόλι.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Συνταγή για πίτσα στριφτή από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει πίτσα στριφτή. Υλικά για τη ζύμη: 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 200 ml χλιαρό νερό, 1 κύβο νωπή μαγιά, 1 πρέζα αλάτι,...
Συνταγή για σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο. Υλικά για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 1 πρέζα ζάχαρη, 1...
Συνταγή για τάρτα με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει τάρτα με κολοκύθα και γκοργκοντζόλα. Υλικά για τη βάση: 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., 1 πρέζα αλάτι, 3 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη, 1...
Συνταγή για κοχύλια γεμιστά με κιμά στο φούρνο από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη μαγειρεύει κοχύλια γεμιστά με κιμά στο φούρνο. Υλικά: 1-2 πακέτα κοχύλια μεγάλα, 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, 50 ml ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι,...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ