Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 30
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ωραίες μανιταρόπιτες με χωριάτικο φύλλο και μια ποικιλία από μανιτάρια, απίθανο και σούπερ αφράτο σουφλέ με κανταΐφι με τυριά κι αλλαντικά, κοτόπουλο οσομπούκο, που το συνοδεύει με κλασικό ριζότο Μιλανέζε και φυσικά γκρεμολάτα, αλλά και ζεστή μους σοκολάτας που τη σερβίρει με καραμελωμένα κορν φλέικς.
Ασπα Γκούμα
| 20.02.2021 12:36Ευχαριστώ για τις πολύ νόστιμες συνταγές σας.Θα δοκιμάσω και τις σημερινές μανιταρόπιτες αλλα θέλω να σας πώ οτι η συνταγή πού φτιάχνω πολύ συχνα ειναι εκεινη που δώσατε το 2016 που εχει μέσα μαιντανό καί μουστάρδα καί γίνονται στριφτά σαλιγκαράκια η κάθε μία.Καί πάλι σας ευχαριστώ να ειστε καλά καί να συνεχίσετε τις νόστιμες συνταγές σας