EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 11:30Συνταγή για μοσχαρίσια ρολάκια γεμιστά σε πλούσια σάλτσα με πατάτες βουτύρου από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει μοσχαρίσια ρολάκια γεμιστά σε πλούσια σάλτσα με πατάτες βουτύρου. Υλικά για τα μοσχαρίσια ρολάκια: 8 φιλέτα μοσχάρι κιλότο περίπου 200 γρ. το καθένα, 1 κρεμμύδι, 16 φέτες προσούτο, πίκλες αγγουριού, 8 κ.σ μουστάρδα Ντιζόν, λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, σπάγκος μαγειρικής. Για τις πατάτες βουτύρου: 1 κιλό πατάτες, 100 γρ. βούτυρο, αλάτι, σχοινόπρασο, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για την σάλτσα: 1 κρεμμύδι, 3 καρότα, ½ ρίζα σελινόριζας ή σέλερι, 1-2 κ.σ άχνη ζάχαρη, 1 κ.σ πελτέ ντομάτας, 2 κ.σ σόγια σως, 500 ml κόκκινο κρασί, 1 λίτρο ζωμό από μοσχάρι, 2 φύλλα δάφνης, φλούδα από λεμόνι, 7 -8 κόκους μπαχάρι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 – 2 κ.σ κορν φλάουρ, 80 γρ. βούτυρο
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Συνταγή για φτερούγες κοτόπουλο με πατάτες ογκρατέν από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει φτερούγες κοτόπουλο με πατάτες ογκρατέν. Υλικά για τις φτερούγες: 1 ½ - 2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου, ανθό αλατιού,...
Συνταγή για σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο. Υλικά για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 1 πρέζα ζάχαρη, 1...
Συνταγή για ραβιόλι γεμιστό με ρικότα, σπανάκι και κρόκο αυγού από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει ραβιόλι γεμιστό με ρικότα, σπανάκι και κρόκο αυγού. Υλικά για φρέσκια πάστα: 250 γρ. αλεύρι τύπου 00, 150 γρ. σιμιγδάλι πολύ...
Συνταγή για κεφτεδάκια γεμιστά με πατάτες γιαχνί από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη μαγειρεύει κεφτεδάκια γεμιστά με πατάτες. Υλικά: 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, 2-3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, γάλα ή νερό για μούλιασμα, 1...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ