EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 11:42Συνταγή για χοιρινό λεμονάτο με νιόκι πατάτας από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη μαγειρεύει χοιρινό λεμονάτο με νιόκι πατάτας. Υλικά: 1 κιλό χοιρινό λαιμό, 100 ml ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, 3 καρότα, 2 πράσα, 1 φινόκιο, 200 ml κρασί, ξύσμα από 1 λεμόνι, χυμό από 1 λεμόνι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 λεμονόχορτο φρέσκο, εστραγκόν φρέσκο, 1 ½ λίτρο ζωμό λαχανικών, 500 γρ. νιόκι πατάτας
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO ΕΙΔΑΝ ΕΠΙΣΗΣ
Συνταγή για ανοιχτή κασερόπιτα με σάλτσα ντομάτας από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει ανοιχτή κασερόπιτα με σάλτσα ντομάτας. Υλικά: 1 πακέτο φύλλα κρούστας, 500 γρ. κασέρι τριμμένο, ελαιόλαδο και βούτυρο για τα...
Συνταγή για φτερούγες κοτόπουλο με πατάτες ογκρατέν από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει φτερούγες κοτόπουλο με πατάτες ογκρατέν. Υλικά για τις φτερούγες: 1 ½ - 2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου, ανθό αλατιού,...
Συνταγή για σοκολατένια cupcakes με frosting από μύρτιλα από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει σοκολατένια cupcakes με frosting από μύρτιλα. Υλικά για τα cupcakes: 6 αυγά, 80 γρ. καστανή ζάχαρη, 1 πρέζα αλάτι, 200 γρ....
Συνταγή για σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο από την Κατερίνα ΛένηΗ Κατερίνα Λένη φτιάχνει σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο. Υλικά για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 1 πρέζα ζάχαρη, 1...
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ