EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021 11:58Συνταγή για πάστα με μανιτάρια και γκοργκοντζόλα από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει πάστα με μανιτάρια και γκοργκοντζόλα. Υλικά: 500 γρ. ζυμαρικά της επιλογής σας, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο, 500 γρ. διάφορα μανιτάρια, 1 πακέτο αποξηραμένα μανιτάρια, 50 ml ελαιόλαδο, 100 ml κρασί, 250 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα, 300 ml κρέμα γάλακτος, σχοινόπρασο, λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ